Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Bana bildirdin. ,ben bı çay vereyim o kimse

Yani diyosunki her gün giriş yapıyorsun 750 elmasın olmuş,,benim elmasda 750 diyorsun ddsd
Elmas satın almaya gidinde gumuş tabakta çay getireyim sizlere
Abi biz bugün sana çay ver diye etiket attık, tanımadın bizi sana çaylar bayat gelir artık 😅

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Abi biz bugün sana çay ver diye etiket attık, tanımadın bizi sana çaylar bayat gelir artık 😅
Nezaman görmedim la,,bizim cirakta diyafon arızalı diyordu,,demekki doğruymuş duymadım gardaş....çay itin kopegin olsun,pursaklardan gelirken kornaya bas yola cikarim..çayı içtikten sonrada Bı Mamak ziyareti yapak nerede bu sap

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Nezaman görmedim la,,bizim cirakta diyafon arızalı diyordu,,demekki doğruymuş duymadım gardaş....çay itin kopegin olsun,pursaklardan gelirken kornaya bas yola cikarim..çayı içtikten sonrada Bı Mamak ziyareti yapak nerede bu sap
Boşver abi sapsap muhabbetini, iki kişi arasında olan olay çok fazla kişi müdahil oldu.
Yarın bi gün onlar arayı toparlar araya giren kötü olur.
Onlar hakkeder kendi aralarında

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
14,990
11,359
113
Dostlar 1xbet iki hesabımı da birleştirmiyor betwinnerden oynicam %200 spor bonusu ne oluyor çevirimi nasıldır sınırı varmıdır roll yapayım

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Boşver abi sapsap muhabbetini, iki kişi arasında olan olay çok fazla kişi müdahil oldu.
Yarın bi gün onlar arayı toparlar araya giren kötü olur.
Onlar hakkeder kendi aralarında
La ben bişi demedim ;))
Biz çayımızı icek,,bugün zaten çaydanlığı yaktım..içinde su kalmamış....yarım saat ovala ovala zar zor pırıl pırıl ettim...
Bana paralı zengin etine dolgun 40 ila 55 arası bı dul hatin bulun.biktim artik
IMG_20250516_234356.jpg