- 30,149
- 22,112
- 113
@sapsap10 nerdesın elmas canavarı
DoldurSa Dostlar
Geceniniz hayrolsun
Cebiniz para dolsun
AsSa Dostlar
Geceniniz hayrolsun
Cebiniz para dolsun
Tmm hallederizDoldur
Beklemedeyiz daktır vurdun mu geneTmm hallederiz
Yok ya bu ara hep tersoBeklemedeyiz daktır vurdun mu gene
Bana bildirdin. ,ben bı çay vereyim o kimseAynısını dedim de, bildirmedim tabi
Yani diyosunki her gün giriş yapıyorsun 750 elmasın olmuş,,benim elmasda 750 diyorsun ddsd@sapsap10 nerdesın elmas canavarı
Ve aleyküm selam kadın doktoruSa Dostlar
Geceniniz hayrolsun
Cebiniz para dolsun
Artıık 2000 elmas lâ alınıyorBana bildirdin. ,ben bı çay vereyim o kimse
Yani diyosunki her gün giriş yapıyorsun 750 elmasın olmuş,,benim elmasda 750 diyorsun ddsd
Elmas satın almaya gidinde gumuş tabakta çay getireyim sizlere
Eee nasıl halletcez sen dm gel biYok ya bu ara hep terso
Abi biz bugün sana çay ver diye etiket attık, tanımadın bizi sana çaylar bayat gelir artık 😅Bana bildirdin. ,ben bı çay vereyim o kimse
Yani diyosunki her gün giriş yapıyorsun 750 elmasın olmuş,,benim elmasda 750 diyorsun ddsd
Elmas satın almaya gidinde gumuş tabakta çay getireyim sizlere
Başkanı getirin banaArtıık 2000 elmas lâ alınıyor
Benden tersosu olamazYok ya bu ara hep terso
2 kısı 500 yapalım dedık 1k gömdün Anadolu'da bır basket macına tavşan kanı çayı ıhlamur ettın 😅Başkanı getirin bana)
Başkana çay yok...bende 80 elmas daha olsun diye hayal kuruyordum
Nezaman görmedim la,,bizim cirakta diyafon arızalı diyordu,,demekki doğruymuş duymadım gardaş....çay itin kopegin olsun,pursaklardan gelirken kornaya bas yola cikarim..çayı içtikten sonrada Bı Mamak ziyareti yapak nerede bu sapAbi biz bugün sana çay ver diye etiket attık, tanımadın bizi sana çaylar bayat gelir artık 😅
Boşver abi sapsap muhabbetini, iki kişi arasında olan olay çok fazla kişi müdahil oldu.Nezaman görmedim la,,bizim cirakta diyafon arızalı diyordu,,demekki doğruymuş duymadım gardaş....çay itin kopegin olsun,pursaklardan gelirken kornaya bas yola cikarim..çayı içtikten sonrada Bı Mamak ziyareti yapak nerede bu sap
La ben bişi demedimBoşver abi sapsap muhabbetini, iki kişi arasında olan olay çok fazla kişi müdahil oldu.
Yarın bi gün onlar arayı toparlar araya giren kötü olur.
Onlar hakkeder kendi aralarında