- 36,929
- 37,099
- 113
Alnımız akBorcuna sadık olmayana değerli dostları yüzünden adamın başına gelmeyen kalmadı. Haliyle buraya giresi yok artık atanızın
başımız dik
Alnımız akBorcuna sadık olmayana değerli dostları yüzünden adamın başına gelmeyen kalmadı. Haliyle buraya giresi yok artık atanızın
Kim laa ifşa lazımBorcuna sadık olmayana değerli dostları yüzünden adamın başına gelmeyen kalmadı. Haliyle buraya giresi yok artık atanızın
Herkes biliyo la kim olduğunu ama mevzu sadece para değil, verilen bi söz yüzünden büyük aksilikler yaşandı ve yaşanıyor sıkıntı oKim laa ifşa lazım
Gelmeyen kişi ise yazık valla hiç kimse başkalarının zevki için mağdur olmamalıHerkes biliyo la kim olduğunu ama mevzu sadece para değil, verilen bi söz yüzünden büyük aksilikler yaşandı ve yaşanıyor sıkıntı o
Kumar bu, burada herkes birbiri ile alışverişte mevzu paradan bi tık farklı.Gelmeyen kişi ise yazık valla hiç kimse başkalarının zevki için mağdur olmamalı
Para varken herkes kral zaten önemli olan para yokken nasıl davrandığınKumar bu, burada herkes birbiri ile alışverişte mevzu paradan bi tık farklı.
işin içinde ayıp var, borç değil sadece
Ayıp varsa konu bizi aşar ama salih adamdır hak etmediKumar bu, burada herkes birbiri ile alışverişte mevzu paradan bi tık farklı.
işin içinde ayıp var, borç değil sadece
Bakalım toparlıcaz, bugün salihin ufak bi miktar ödemesi var beyler, durumu olan salihin önceden dokunmuş olduğu birileri varsa destek çıksın çocuğa (durumu olanlar)Ayıp varsa konu bizi aşar ama salih adamdır hak etmedi
Küfür yasak dost 😅Dostum reklam basan davara tepki gosterdik diye neden 3 gun susturuyorsunuz beni @Shellac
TükeniyoruzKAYBEDİYORUZ.
Hakkıdır valla inşallah dokunur birileriBakalım toparlıcaz, bugün salihin ufak bi miktar ödemesi var beyler, durumu olan salihin önceden dokunmuş olduğu birileri varsa destek çıksın çocuğa (durumu olanlar)
Kendisinin ifsa etmediği şeyi benim söylemem yakışık almaz. Ama şunu diyebilirim ki dostlarınızı iyi seçinKim laa ifşa lazım
+Bakalım toparlıcaz, bugün salihin ufak bi miktar ödemesi var beyler, durumu olan salihin önceden dokunmuş olduğu birileri varsa destek çıksın çocuğa (durumu olanlar)
Su faturasıCasibom 350K öder mi
3-4 senedir neler neler çektim sıfır belge istedi daha ama sanırım el değiştirmişSu faturası
Cekım gelırse 10 kısı 253-4 senedir neler neler çektim sıfır belge istedi daha ama sanırım el değiştirmiş