- 18,515
- 16,838
- 113
Salihe 10KCekım gelırse 10 kısı 25
10K da konuya sonra arazi, dün çekiliş konusu açtım abartısız söylüyorum 20dm geldi kazanmamış kupona
Salihe 10KCekım gelırse 10 kısı 25
Önceden koltuk ayırıyolarSalihe 10K
10K da konuya sonra arazi, dün çekiliş konusu açtım abartısız söylüyorum 20dm geldi kazanmamış kupona
İnanırım geçmişte bende yaşadım sonra hepsine tek tek küfür edip banlanasim gelmistiSalihe 10K
Gece saat 2 la bi deÖnceden koltuk ayırıyolar
Ben cevap dahi vermedimİnanırım geçmişte bende yaşadım sonra hepsine tek tek küfür edip banlanasim gelmisti
Salihi halletGece saat 2 la bi de
20 kişiden 20 alsaydın bı kupon daha yapardınSalihe 10K
Bende vermedim zaten de şuan kral gibi gezenler var burada neler neler yazıyorlardi hey gidi kumar sen nelere kadirsinBen cevap dahi vermedim
Allah herkesin gönlüne göre versin diyelim geçelimBende vermedim zaten de şuan kral gibi gezenler var burada neler neler yazıyorlardi hey gidi kumar sen nelere kadirsin
Ferdı hoşgeldinBeyler morgdan yazıyorum
İkindi namazında tüm sevenlerimi bekliyorum
Hoşbulduk metinFerdı hoşgeldin
100₺ vadeli mi ödicen sen hemen ödemezsinHoşbulduk metin
Distin 100 liraya hesabı verdi
Casibom 350yi öderse 100 distine atşlersin egecim100₺ vadeli mi ödicen sen hemen ödemezsin
Ödedi Netflix çekmişCasibom 350yi öderse 100 distine atşlersin egecim
100 dm comingÖdedi Netflix çekmiş
Sıcak havluUla dün işten gelirken düz yolda düştük sağ omzumun üstüne bindi tüm ağırlık deli gibi ağrıyor
Efsane gibi omuz ağrısına ne iyi gelir diye konu açmamak için kendimi zor tutuyorum
Yakı bandı al geçUla dün işten gelirken düz yolda düştük sağ omzumun üstüne bindi tüm ağırlık deli gibi ağrıyor
Efsane gibi omuz ağrısına ne iyi gelir diye konu açmamak için kendimi zor tutuyorum