- 12,760
- 6,056
- 113
İntihara kesin karar verdim herkes hakkını helal etsin
Dengesız dengesız konuşmaİntihara kesin karar verdim herkes hakkını helal etsin
Evet aynen kanka
Noldu laEvet aynen kanka
Resım attım sana görmedınNoldu la
Dur bakalımResım attım sana görmedın
Salih kaç gunlugune tatile gittiAn itibariyle Salih ile aramızdaki alışveriş harici bi Allah’ın kuluna borç kalmamıştır
2 güne gelirSalih kaç gunlugune tatile gitti
Alacaklı olmak ister misin dostAn itibariyle Salih ile aramızdaki alışveriş harici bi Allah’ın kuluna borç kalmamıştır
İyi fazla degilmis..Kumsalda ısınır,,üşüdüm diyordu,,tatil yarar ona2 güne gelir
Hallettim o işi kalan parayı da borç verdim bi arkadaşa sıra bende artık parayı alamadığım her dakika konuya atar gider yapıcamAlacaklı olmak ister misin dost
Borç verdiğin kişi kumarda kazanırsa alırsın dost kaybederse alamazsın bu kadar basit aslındaHallettim o işi kalan parayı da borç verdim bi arkadaşa sıra bende artık parayı alamadığım her dakika konuya atar gider yapıcam
Bizim de ödemeler öyle şekilleniyo şu sıralar ondan bi şey diyemem, zaten borcunu ödemesini istemiyorum alacaklı olmak daha iyiBorç verdiğin kişi kumarda kazanırsa alırsın dost kaybederse alamazsın bu kadar basit aslında
Dm baksana kankaHallettim o işi kalan parayı da borç verdim bi arkadaşa sıra bende artık parayı alamadığım her dakika konuya atar gider yapıcam
Çok bir miktar değildir umarım alacaklı olmak daha iyi tabi ağız kokusu cekmiyorsun en azindanBizim de ödemeler öyle şekilleniyo şu sıralar ondan bi şey diyemem, zaten borcunu ödemesini istemiyorum alacaklı olmak daha iyi
Yok be bi şey değil 1,5KÇok bir miktar değildir umarım alacaklı olmak daha iyi tabi ağız kokusu cekmiyorsun en azindan
Bakalım sözünün erımı yenı lıder@Metings1905 20 dk kaldı @Erhan2121