- 80,240
- 53,074
- 113
Metinde dagitmak icin aciyor 3 3 skor daha atarken yatiyor mubarek puahhahaMadrid atarsa kupon won hocam dağıtmak için oynadık erkenden geliyor işte puhaha
Metinde dagitmak icin aciyor 3 3 skor daha atarken yatiyor mubarek puahhahaMadrid atarsa kupon won hocam dağıtmak için oynadık erkenden geliyor işte puhaha
Adminler beni başlayın lütfen metinden kurtuluş yok puaha2.30 da burdayız
İki tane tepkime gelsin diye açiyor hocam puahaMetinde dagitmak icin aciyor 3 3 skor daha atarken yatiyor mubarek puahhaha
Uzaylılar konusu ıyıydıMetinde dagitmak icin aciyor 3 3 skor daha atarken yatiyor mubarek puahhaha
Yatmadi mi la atletico@lucius erhan ödülü için iban bırakır mısın güzel kardeşim.
@Erhan2121 diğer ödüller gönderildi bu arkadaş kaldı
Yatınca bıle ödül atıyor adam@lucius erhan ödülü için iban bırakır mısın güzel kardeşim.
Yatmadi mi la atletico
Bu eski kanka benim bankada kalanlara ödül gönderilmemişti 2 gündür 3 kişiye 900₺ kalmıştı, şimdi 1K borç aldım ödeyim diye yoksa banlancamYatınca bıle ödül atıyor adam
Hee okBu eski kanka benim bankada kalanlara ödül gönderilmemişti 2 gündür 3 kişiye 900₺ kalmıştı, şimdi 1K borç aldım ödeyim diye yoksa banlancam
Attı gönderdim zaten banlanma riski 0 artık 😅Hee ok
Kanka o benim eski kullanıcı adı la ödül mü kazandım ben@lucius erhan ödülü için iban bırakır mısın güzel kardeşim.
Gönderdim bile büyük ihtimalle arkadaş siteye bile atmış olabilir şimdiyeKanka o benim eski kullanıcı adı la ödül mü kazandım ben
Dubaiden az taktik kal böyle olmuyoAttı gönderdim zaten banlanma riski 0 artık 😅
Evet@Barrios ses ver kanka