- 28,532
- 17,476
- 113
Ulan siteler sırf bu multi muhabbetini kesin ferdi yüzünden çıkarmıştır adamda hesap bitmiyor
Puhahaha Tahir roll yaptırdı gece 2. Adımda öldük. Senin kupon neBugunde gec kaldın hocam bi kupon var acikta dua et gelsin gerçi senin tahirin seni parasız koymaz puahha
İyi senNabion
Kımdı la @Fterim1905İyi sen
Vurdu goool oldu frank lampaaard
Kimse kim burda gülüyoruz eğleniyoruz anneye beddua edilirmi abartmasinlarKımdı la @Fterim1905
Ne oldu yine sanaBana gene haram geceler
Yenı lıderımıs kelle almaya ilk günden basladı biat edın lannn😅Kimse kim burda gülüyoruz eğleniyoruz anneye beddua edilirmi abartmasinlar
Sevgilisi terketmiş,,,Ne oldu yine sana
La cekilis konusu simdiden 2 gol gelse geliyor liderliğimin şerefine galiba erkenden gelecekYenı lıderımıs kelle almaya ilk günden basladı biat edın lannn😅
Kardeşim kalan kusurati ne yapmayı düşünüyorsunLa cekilis konusu simdiden 2 gol gelse geliyor liderliğimin şerefine galiba erkenden gelecek
Salıh giderken 1 asgarı ücret bıraktı gıttı kardesım öle kolay iş değil o koltuk ğuahhaLa cekilis konusu simdiden 2 gol gelse geliyor liderliğimin şerefine galiba erkenden gelecek
Onuda bir kisi seçip tüm parayi ona atacam dağıtsın diyeKardeşim kalan kusurati ne yapmayı düşünüyorsun
@DubaiÇikolatası dağıtım diyor la adam neredesinOnuda bir kisi seçip tüm parayi ona atacam dağıtsın diye
Borc para versene varsa sana zahmetParam kalmadı battım yeter tşk
Sen ne kazandin peki dostluklari mi puahahaOnuda bir kisi seçip tüm parayi ona atacam dağıtsın diye
Erhan elleme beni 😁Borc para versene varsa sana zahmet