- 23,719
- 22,128
- 113
Hemde aga babalari puahhaBunlar dolandırıcı mı
Hemde aga babalari puahhaBunlar dolandırıcı mı
Erhan ses sus selamımı almadın belli ki parayı bulmuşsunPuahhaa aynen yüzde yüz katiliyorum
Metin para verecek demişti sergen yalçın
Bunlar dolandırıcılığı bu ülkeye ilk getirenlerBunlar dolandırıcı mı
Sen kesin ferdinin amcasının hesabısinMetin para verecek demişti sergen yalçın
Bizi para bozmaz kanka ben bu konuda ne slm veririim ne slm alirim 7 24 burdayız zaten puahhaErhan ses sus selamımı almadın belli ki parayı bulmuşsun
Anladım metin benide dolandırdıBunlar dolandırıcılığı bu ülkeye ilk olarak getirenler
Keşke param olsada arkamdan kendini ne bozdu deseniz dmajdjaBizi para bozmaz kanka ben bu konuda ne slm veririim ne slm alirim 7 24 burdayız zaten puahha
Ferdi bu banlatınAnladım metin benide dolandırdı
Sapsap gibi olacağına yaşama daha iyi kanka puahbaKeşke param olsada arkamdan kendini ne bozdu deseniz dmajdja
Sa can kardeşimBizi para bozmaz kanka ben bu konuda ne slm veririim ne slm alirim 7 24 burdayız zaten puahha
Zink sandik puabba
Ben miFerdi bu banlatın
Metin foruma girdimi ben bilgisayardan kalkıp cüzdanı kontrol edip geri oturuyorumAnladım metin benide dolandırdı
Şeref önemliMetin foruma girdimi ben bilgisayardan kalkıp cüzdanı kontrol edip geri oturuyorum
Bugunde gec kaldın hocam bi kupon var acikta dua et gelsin gerçi senin tahirin seni parasız koymaz puahhaSa can kardeşim
NabionBen mi
Sende yok o nasıl olacak MustoŞeref önemli
Benı başa yaz puhaha
Lan fena taktın o çocuğa he sösndjSapsap gibi olacağına yaşama daha iyi kanka puahba