- 8,447
- 10,675
- 113
Selam dostlar
Benim çekilişlerede katiliyor ciksada vermem ona puaha@DubaiÇikolatası kardeşimin parası bitmiş çekilişle re falan katılıyor
Olmalı mıyımMetin sen misin
Cevapta vermiyo gerçek hayatta bir yakalasam harbi komaya sokacam@DubaiÇikolatası kardeşimin parası bitmiş çekilişle re falan katılıyor
5 hesapla katiliyordur o AllahsizBenim çekilişlerede katiliyor ciksada vermem ona puaha
Aman diyim bi metin bize fazla bile geliyor sen enisi ferdi ol puahhaOlmalı mıyım
As dostişSelam dostlar
Puahahah evi inlettimCevapta vermiyo gerçek hayatta bir yakalasam harbi komaya sokacam
Seviye atlamış bro o yüzsüzlükteCevapta vermiyo gerçek hayatta bir yakalasam harbi komaya sokacam
Baskanlar engel nie atmiyor ki o lavuga5 hesapla katiliyordur o Allahsiz
Yok dost genelde multilere gidiyorEtkinlikten bir şey kazanan var mı cidden
Aleyküm selamSelam dostlar
Aleyküm selam dost denk geldim havada kalmasınSelam dostlar
Sorma surda şimdi küfür etsem ben haksız oluyorum mesela öyle bir durumBaskanlar engel nie atmiyor ki o lavuga
Allah kurtarsın o halde dostumAman diyim bi metin bize fazla bile geliyor sen enisi ferdi ol puahha
AminAllah kurtarsın o halde dostum
Büyük seviye atlamış hem de. Şu forumda harbi sabrımı bu kadar taşıran bir kişi yokSeviye atlamış bro o yüzsüzlükte
6 da sıfır çekerim benLa onca etkinlik açmış siteler. Hiç birinden 100 lira gelmeyecek bak gör. Çünkü loser olmak bunu gerektirir.