- 23,697
- 22,089
- 113
Bir siteye atacam 5k 1k bonus alacam 6k ile başlıcam 2 3 k kar alıp sizin için erkenden cikacam o yuzden ben para kazanacam ki sizlere atabileyim bugünkü kuponda güzel o gelirse daha erken atarim anladın ıñsTek soru neden 2.30
Bir siteye atacam 5k 1k bonus alacam 6k ile başlıcam 2 3 k kar alıp sizin için erkenden cikacam o yuzden ben para kazanacam ki sizlere atabileyim bugünkü kuponda güzel o gelirse daha erken atarim anladın ıñsTek soru neden 2.30
La acelesı yok sen kazan'da yenı salihimiz 😅Bir siteye atacam 5k 1k bonus alacam 6k ile başlıcam 2 3 k kar alıp sizin için erkenden cikacam o yuzden ben para kazanacam ki sizlere atabileyim bugünkü kuponda güzel o gelirse daha erken atarim anladın ıñs
Ben kendimi aziz milletime adadımLa acelesı yok sen kazan'da yenı salihimiz 😅
Resmı Atatürk yapman yokmuBen kendimi aziz milletime adadım
Olmaz maalesefBir siteye atacam 5k 1k bonus alacam 6k ile başlıcam 2 3 k kar alıp sizin için erkenden cikacam o yuzden ben para kazanacam ki sizlere atabileyim bugünkü kuponda güzel o gelirse daha erken atarim anladın ıñs
Geldı şeytanOlmaz maalesef
Iste bu kadar bugünde kazandık desene o zaman puahahOlmaz maalesef
@Erhan2121 buranın yenı sefiridir biat edın puahahIste bu kadar bugünde kazandık desene o zaman puahah
Garanti bankası bildiirimi daha güzel 2-3 kat katlıyım da şu ödülleri dağıtayım aw
Eline su dökemeyiz puahhaGeldı şeytan
Bulten de 1000 tane mac var bugünde katlama yapamazsan eleneceksinGaranti bankası bildiirimi daha güzel 2-3 kat katlıyım da şu ödülleri dağıtayım aw
Eyvallah erhanim metin unutur ama biz unutmayiz
Metin benim yakamdan düşsün hocam ondan bi beklentim yok başka puahhaEyvallah erhanim metin unutur ama biz unutmayiz
Gıt çeyrek 42.5 üst alEyvallah erhanim metin unutur ama biz unutmayiz
İnsssss kısmet bana sadece ilk milyonumu sormayın onun hesabını veremem, geri kalanının veririm.Bulten de 1000 tane mac var bugünde katlama yapamazsan eleneceksin
Mac varken aatim sana yap artık sende birseyler puahaİnsssss kısmet bana sadece ilk milyonumu sormayın onun hesabını veremem, geri kalanının veririm.
İnşallah heyecan bastı uzun zaman sonra majör lige oynıcamMac varken aatim sana yap artık sende birseyler puaha
La ben arada kazaniyom bari daha kazandigini gormedimGıt çeyrek 42.5 üst al
Konbin yaptım bonus olduğu için tekli kabul etmiyor da. 1.30 oran set alamıyor 19.5 üst dedim 6/3/6.3 yenildi.Tenis cyber oyna,yüksek oranlar geliyor genellikle