Hayatta mı deden Salih,,Orijinali benim olm benim dedemin adı da Salihti 😅
Elden mı verceklerDirek manuel dio yaş bu işEkli dosyayı görüntüle 784820
Daha hızlı gelirDirek manuel dio yaş bu işEkli dosyayı görüntüle 784820
Tamm narkazcu bey gerci tum argolarin yuzde 70 ini silerek kullniorum ama yajaladin yine
2016da yanımda vefat etti Allah rahmet eylesin bütün geçmişlerimizeHayatta mı deden Salih,,
Bugunki konu başlığımız belli oldu,,Çekim gelirmi gelirse nezaman gelirDirek manuel dio yaş bu işEkli dosyayı görüntüle 784820
Amin amin,mekanı cennet olsun..2016da yanımda vefat etti Allah rahmet eylesin bütün geçmişlerimize
Ayni sey oldu ama bugunu gozden cikardimhavale ilemi versem acabaDaha hızlı gelir
KörBu site ödeme yapmaz dolandırıcı
Dolandirici aga muthis iyi gorunumlu dolandirici bi siteBu site ödeme yapmaz dolandırıcı
Deneme bonusu varmı orada,arkadaşına harçlık gönder bölümü varsa üye olayımDolandirici aga muthis iyi gorunumlu dolandirici bi site
Ödemeleri geç yaptığı için işte youwin gibi ama ilk çekimde öyle sonra normale biniyor aktiflik artıkça işlemlerin ona orantılı gelişme oluyorHarbi bu sportsbete herkes diyo çok sağlam global falan, hep bir şikayet görüyorum burada
Global dolandırıcıHarbi bu sportsbete herkes diyo çok sağlam global falan, hep bir şikayet görüyorum burada
Biz şeker slotundan devam adaş 😅Ödemeleri geç yaptığı için işte youwin gibi ama ilk çekimde öyle sonra normale biniyor aktiflik artıkça işlemlerin ona orantılı gelişme oluyor
Youwin gibiyse o ödeme yarın gelirÖdemeleri geç yaptığı için işte youwin gibi ama ilk çekimde öyle sonra normale biniyor aktiflik artıkça işlemlerin ona orantılı gelişme oluyor
Çok da yalama yapmayalım dayıcım gelir elbet bi kaç kişinin daha papara kiralamasını bekliyor olabilirlerAyni sey oldu ama bugunu gozden cikardimhavale ilemi versem acaba