- 27,468
- 25,823
- 113
Catali takican bi cevircen oldugu gibi agzina alican tek hamledeYoğurttan Hac işareti yapmışlar dayı seni bozmasın
Catali takican bi cevircen oldugu gibi agzina alican tek hamledeYoğurttan Hac işareti yapmışlar dayı seni bozmasın
Lâ zaten bundan onun parasını alacaklar dolandırılcak köpek felan yok ortada resım atıcaklar yola çıktı dıye beklıcekPahalıdır la benzin olmus 50₺ nereden nereye gidecek ben görürürüm aw
Benım agzım küçük tekte alamamCatali takican bi cevircen oldugu gibi agzina alican tek hamlede
Yağlama için kıyma parasını bastıkBi 4lü kombin patlatırsub
Kardeşim hasta mısın güvenilir site onaylı satıcıLâ zaten bundan onun parasını alacaklar dolandırılcak köpek felan yok ortada resım atıcaklar yola çıktı dıye beklıcek
Kıyarız bişeylerYağlama için kıyma parasını bastık
Bence kupon sonuçlandığında 99 kat içi boş hamur yeriz gibime geliyor
İyi ama hastayım dolandırılma dıkkat etKardeşim hasta mısın güvenilir site onaylı satıcı
Alıştın tabi hergün dolandırılmamaİyi ama hastayım dolandırılma dıkkat et
Aynen tam benzer bi şekilde yakın zamanda bi olay yaşamışsın diye duydumKardeşim hasta mısın güvenilir site onaylı satıcı
Artık pesınde dolancaz dolandırılma dıyeAlıştın tabi hergün dolandırılmama
PuahahahAynen tam benzer bi şekilde yakın zamanda bi olay yaşamışsın diye duydum
Terımmı solediAynen tam benzer bi şekilde yakın zamanda bi olay yaşamışsın diye duydum
Dayı bu arabaşı çorbasının hamurunu hüp diye tekte çekebiliyor musun merak ettimCatali takican bi cevircen oldugu gibi agzina alican tek hamlede
Ben sadece karılarla dedikodu yaparım onda da amacım huylarına gitmekTerımmı soledi
Burdan yapınca dedıkodu dm den yapınca muhabbet hımmnaaaBen sadece karılarla dedikodu yaparım onda da amacım huylarına gitmek
Dedikodu yapmadım la kimseyle, sadece bir şey için bazı şeyler teyit amaçlı bana soruldu ama terim değilBurdan yapınca dedıkodu dm den yapınca muhabbet hımmnaaa