- 30,145
- 22,104
- 113
Komık olan ne
Komık olan ne
JajsjsjsjsKomık olan ne
Valla yav ne guzel full bissyler izliyodum bildirim gorunce tikladik hata ettik puahajaDetoksu bozarak hata ettin
+10000Yapı meselesi metincim bu konuyu geç forumda açlıktan ölsem 2 kişi hariç kimseye yazmam
Valla yav ne guzel full bissyler izliyodum bildirim gorunce tikladik hata ettik puahaja
Ders olsun bu sanaValla yav ne guzel full bissyler izliyodum bildirim gorunce tikladik hata ettik puahaja
Ne demeye calısıyor bu @MR.YKAbi sizin hiç prensipleriniz yok mu 🤣
+1627282829292929929292+10000
Geçen iş yerınden bi abi 10bine kadar limitin var dedi durumları anlattım üstü kapalı şekilde bi kuruş almadım gerçi. Güveni vermek önemli. Çevrenizde Yüzüne bakacağınız insan olsun
Gayet açıkNe demeye calısıyor bu @MR.YK
Yardımcı oluyoruz arkadaşa neden sataşıyorsun ınsanlaraGayet açık
Keyfim ve kâhyası öyle istyorYardımcı oluyoruz arkadaşa neden sataşıyorsun ınsanlara
10 bin krediniz onaylandi puahaha bu ne la limit vermis+10000
Geçen iş yerınden bi abi 10bine kadar limitin var dedi durumları anlattım üstü kapalı şekilde bi kuruş almadım gerçi. Güveni vermek önemli. Çevrenizde Yüzüne bakacağınız insan olsun
Neyse ben gideyim arka planda sudamericanoya 5k misli bi üçlü yapayım sonra gelip ağlamaya devam+1627282829292929929292
10 bin lira borç verebilirim fazlasına gücüm yetmez demiş aw 🤣10 bin krediniz onaylandi puahaha bu ne la limit vermis
Kardesım o adama tazmınat aldıgımda 70k para attım ticaretınde kullansın dıye bırakta samimiyetimiz olsun alalım 200 lırasını ahaha+1627282829292929929292
Aynen ama bunu bana da öğret biz olunca%98ini dağıtıylruz ortada kalıyoruz sonra puahahaNeyse ben gideyim arka planda sudamericanoya 5k misli bi üçlü yapayım sonra gelip ağlamaya devam
@MR.YK ne dıyor bu bşey de sunaKeyfim ve kâhyası öyle istyor
Almam hayatta.10 bin krediniz onaylandi puahaha bu ne la limit vermis
Anladimda bence limit işi komik yani miktari söylemesi elimizden geleni yapariz dese tmmda10 bin lira borç verebilirim fazlasına gücüm yetmez demiş aw 🤣
Metinden alabilirsüin o kişi şahıs sayılmazAlmam hayatta.
Kişiye çok şükür borcum yok
Esnaf dili gibi bişey demek ki puahahAnladimda bence limit işi komik yani miktari söylemesi elimizden geleni yapariz dese tmmda