- 22,435
- 23,079
- 113
birileri zannetmesin ki bugünler devamlı böyle sürer zor günler elbetteki bir gün biter ama insan neyi unutmazmış bilir misin Azem kardeş kötü günde yanında olanı birde kötü günde onu satanı bunu asla unutmazmış
Benden çıktı o olay artik senin bileceğin iş puahhaO değil senden iban atmayanlar vardı onların para da içerde kaldı yarın çeker atarım dedik onlara da bilgin olsun
Sen şimdilik benim ibana at kanka açılınca onun iban ben atarım onaBendeki iban sagllami peki
Kısacası diyorkı kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz 🙂↕🙂↕birileri zannetmesin ki bugünler devamlı böyle sürer zor günler elbetteki bir gün biter ama insan neyi unutmazmış bilir misin Azem kardeş kötü günde yanında olanı birde kötü günde onu satanı bunu asla unutmazmış
4 tane daha ibanım var merak erme 😅Sen şimdilik benim ibana at kanka açılınca onun iban ben atarım ona![]()
Yine mi senin paya ortak olamadım4 tane daha ibanım var merak erme 😅
Ne ayazmis arkadas bi turlu geçmek bilmedi puhahahKısacası diyorkı kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz 🙂↕🙂↕
jilet salih sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.birileri zannetmesin ki bugünler devamlı böyle sürer zor günler elbetteki bir gün biter ama insan neyi unutmazmış bilir misin Azem kardeş kötü günde yanında olanı birde kötü günde onu satanı bunu asla unutmazmış
Hiçbir kuruş dönüp dolaşıp gelmedi bana aq 🤣 kuruş diyorum bak kuruş pauauahahjilet salih sevdiğimiz bir abimizdi. janti adamdı, adabı giyinmeyi çok iyi bilirdi. mesela ben bilmem.
çok gülerdi, ben gülmem.
bu kapıdaki arkadaş abi köye para dediğinde sırtını dönerdi. ben dönmem.
suat, abi beni kapıdan al dediğinde dalga geçerdi. ben geçmem
jilet salih sevdiğimiz bir abimizdi ama parayı da bi tuhaf dağıtırdı.
ne varsa elinde gene döner dolaşır onun elinde kalırdı. benim kalmaz.
bizde para masaya konur. herkes ihtiyacı kadarını alır.
jilet abim silahını adamına taşıtırdı. ben silahımı saklamam.
abim bu masaya şöyle fiyakalı, ama biraz da yamuk otururdu. ben arkamı arkadaşlara verince, şöyle yaslanırım bi geriye.
koltuk sende kalsın kardeş, arkamda durma yeter.
Bence çakal rüya gördü diye kurdun soyu tükenmez demek istemişKısacası diyorkı kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz 🙂↕🙂↕
İt ürür kervan yürür demek istedim kardeşimBence çakal rüya gördü diye kurdun soyu tükenmez demek istemiş
Başsız sürüyü kurt kapar.Bence çakal rüya gördü diye kurdun soyu tükenmez demek istemiş
Cebine göre şekillenen sıvı insanları sevmiyorum sevemiyorum yapımda yokBence çakal rüya gördü diye kurdun soyu tükenmez demek istemiş
Başsız sürüyü kurt kapar.
Kim mağdur nolmuşBaya mağdur var konu ısmı mağdurlar olsun
Kurtlukta düşeni yemek kanundur.Baya mağdur var konu ısmı mağdurlar olsun
23 nısan sıırı gibi şeyler yaşıyorsunuz az @Barrios gibi olun adama çökün alacak içn 😅Kim mağdur nolmuş
Ben instada görüp yazıyorum aw can sıkıntısından23 nısan sıırı gibi şeyler yaşıyorsunuz az @Barrios gibi olun adama çökün alacak içn 😅