Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,269
22,245
113
Beyler bilgisi olan varmı? Ben şimdi e devletten kendi isteğimle sigorta girişi yaptırsam para verip bu sigorta girişi bir yerde çalışmış gibi olur mu? Ve ilerde işe girerken bu sigorta girişi üzerinden başlar mi herhangi bir sorun yaşatma durumu olur mu? Sigorta girişini yaptırayım diyorum kendi isteğimle dursun ilerde işime yarar belki diye. Kendim yaptığımda ilerde işe girerken bir sıkıntı yaratmıyor değilmi?
Reıs sende burayı soru sorma yerı belledın amma sorunun var çözülmeyi bekleyen

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,482
12,573
113
Beyler bilgisi olan varmı? Ben şimdi e devletten kendi isteğimle sigorta girişi yaptırsam para verip bu sigorta girişi bir yerde çalışmış gibi olur mu? Ve ilerde işe girerken bu sigorta girişi üzerinden başlar mi herhangi bir sorun yaşatma durumu olur mu? Sigorta girişini yaptırayım diyorum kendi isteğimle dursun ilerde işime yarar belki diye. Kendim yaptığımda ilerde işe girerken bir sıkıntı yaratmıyor değilmi?
Sadece bağkur statüsünde giris yapıp primleri ödeyebilirsin. Her statüden olmuyor

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,546
10,366
113
Açıkça belirtiyorum para daha gelmedi kimlik istediler attık. Lakin gelecek olsa bile, para olsa bile olmasa bile bundan sonra bu konuda dokunacagim adam sayısı bil elin parmağını geçmez. sebebini herkesin malumu
Bol şans ağabey

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,636
1,607
113
Sadece bağkur statüsünde giris yapıp primleri ödeyebilirsin. Her statüden olmuyor
SGK olmuyor mu yani? Peki dışardan ödesem sigorta giriş olsa zaten bir kere ödeyecem sigorta giriş olsun diye sadece. Sonra ki ilerde SGK olarak ise başlasam sorun olur mu acaba. Sigorta girişim olsun istiyorum sadece. Önemli birşey sonuçta

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,482
12,573
113
SGK olmuyor mu yani? Peki dışardan ödesem sigorta giriş olsa zaten bir kere ödeyecem sigorta giriş olsun diye sadece. Sonra ki ilerde SGK olarak ise başlasam sorun olur mu acaba. Sigorta girişim olsun istiyorum sadece. Önemli birşey sonuçta
Dışardan olur bı işletmede tanıdık varsa girişini yaptırsın, sen ona prim parasını verirsin

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,482
12,573
113
Sorun olmaz zaten bı işe başlayacağin zamn diğer yerden çıkışini yaparsın

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,636
1,607
113
Dışardan olur bı işletmede tanıdık varsa girişini yaptırsın, sen ona prim parasını verirsin
Bakacaz artık bulursak öyle yaparız olmazsa kendim yaparım artık. Lisede staj görürken fabrika demişti stajerlerin sigortasını yapalım diye kasar öğretmen vardı yok gerek yok okul zaten gösteriyor demişti yaptır mamisti. Ama okulun yaptığı sigorta eğitim olarak görüktugu için bir ifade etmiyor. Bıraksaydi yapsaydi firma ilerde lazım olur deseydi 2013 de 1 yıla yakın sigorta girişi olurdu

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,546
10,366
113
Bakma bızımde durumlar ıyı degıl yokluğun pencesındeyız Eva AVM hepsıburada kuveyt yapıkredı 4 tarafım çevrili türkiye pkk dan kurtuldu bız borçtan kurtulamadık ak
Kanka Allah yardımcımız olsun zor valla bide çalışmıyorsun çok zor valla memur maaşıyla geçinemiyorum ben

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,636
1,607
113
Sorun olmaz zaten bı işe başlayacağin zamn diğer yerden çıkışini yaparsın
Neyse kardeşime derim mükellef yanında çalışıyor bir sürü fatura kestiği yerler var ordan birinden giriş yaptıririz artık. Şimdi başladım mi çıkış yaptıracaksam sigorta giriş ne anlamı kaliyor oyleyse