- 12,760
- 6,056
- 113
Gaddar yatırıma ek bonus varmı diye arayışta 20 ye 20 aryor
SUSSSSSen iyice kızgınlastın hadım etmek lazım senı
Özür dilerimSUSSSS
Özür dilemesi gereken kişi sen değilsimÖzür dilerim
Özür dilerimÖzür dilemesi gereken kişi sen değilsim
Nazara getirdiniz be kenafir gözlüler. İşleme bile alınmadı halaUmarım çekim bekliyordur yoksa söverim
Sende haklısn kımseye yanlış yapmadık yapamadık ordan kaybettikÖzür dilemesi gereken kişi sen değilsim
Sende değilsimÖzür dilerim
Yatırımın 10 katı çekim ızınjNazara getirdiniz be kenafir gözlüler. İşleme bile alınmadı hala
Vay be zengin olunca sen bile dalga geçiyosan herkes geçerNazara getirdiniz be kenafir gözlüler. İşleme bile alınmadı hala
Whatsapp yazmıs bırısı ona çekimın çoğu oraya gıdıyorVay be zengin olunca sen bile dalga geçiyosan herkes geçer
Ben asla dalga geçmem kardeşim bilakis sevdiklerimle aslaVay be zengin olunca sen bile dalga geçiyosan herkes geçer
Demek ki biizi sevmiyon kardeşimBen asla dalga geçmem kardeşim bilakis sevdiklerimle asla
Erkeklerın adet dönemi parasız olduğu donemmısDemek ki biizi sevmiyon kardeşim
Bence uyanış dönemi parasız olduğu dönemErkeklerın adet dönemi parasız olduğu donemmıs
Bu konuda zaten toplam adams sayısı 1 elin parmağı yok awAçıkça belirtiyorum para daha gelmedi kimlik istediler attık. Lakin gelecek olsa bile, para olsa bile olmasa bile bundan sonra bu konuda dokunacagim adam sayısı bil elin parmağını geçmez. sebebini herkesin malumu
O zmn sadece bir elin bir parmağı kardeşimBu konuda zaten toplam adams sayısı 1 elin parmağı yok aw