- 12,760
- 6,056
- 113
Dm bak bişey sorcam 🤣🤣🤣🤣🤣Para babasıyız bu elmasların hem sahibi var @wasil
Dm bak bişey sorcam 🤣🤣🤣🤣🤣Para babasıyız bu elmasların hem sahibi var @wasil
Mülayim desem tanırmısın
Isteyınce ne mübarek oluyorsun kankaKim bu arkadas ihtiyacı yoksa ihtiyacı olan var. Ne demiş peygamber efendimiz s.a.v komşusu aç yatarken kendi yok yatan bizden değildir
TanımamMülayim desem tanırmısın
Ben tanıyom mamostenın kankası mulayım degılmi bombacı mulayımMülayim desem tanırmısın
Çorabım da patates cıkmıs ne dmsi abi ben sana dm atayım ajjsjsDm bak bişey sorcam 🤣🤣🤣🤣🤣
Aynen oBen tanıyom mamostenın kankası mulayım degılmi bombacı mulayım
At kardeşim dert dinlerim ParaylaÇorabım da patates cıkmıs ne dmsi abi ben sana dm atayım ajjsjs
Umarım çekim bekliyordur yoksa söverim@Barrios konuyu karıstırdın uzadın puahha
Mamoste zamanında bızı ıyı roll takıp ettırdı puhaha 2 adım basarılı gıttı sonra kupon atmadan yüksek baremden maç yazdı son adın dıye tabı yattı soledigı kupon at dedık atmadı neler yasandı nelerBen tanıyom mamostenın kankası mulayım degılmi bombacı mulayım
Sakın olurmusunUmarım çekim bekliyordur yoksa söverim
Olamam canım sıkkınSakın olurmusun
Sen uyanık adamsın düşme işin varsa git gerekli bilgiler özelden teyit alındı gaddardanUmarım çekim bekliyordur yoksa söverim
Göğsün daraldıgında Allah'a sıgın kardesımOlamam canım sıkkın
Elmasları ne zaman devredeceksinÇıldırmış siniz siz ya hadi tutmayın beni ben gidiyorum ya
DEFOLLLLLLLLLÇıldırmış siniz siz ya hadi tutmayın beni ben gidiyorum ya
O beni alakadar etmezSen uyanık adamsın düşme işin varsa git gerekli bilgiler özelden teyit alındı gaddardan
Sen iyice kızgınlastın hadım etmek lazım senıDEFOLLLLLLLLL