- 30,289
- 22,258
- 113
Bıde bunu boz dururken 6 k felan bozcaklardı külliyen zarar
Bıde bunu boz dururken 6 k felan bozcaklardı külliyen zarar
Kumar değil olum para lazım kumar olsa 2-3 k alırım aw 20 k mı alırım yarın zaten param yatacakAferın sana kumar titremesi gelmiş dün geçe
Mecburiyet canım normalde 2-3 k zararı gözümüz görmezBıde bunu boz dururken 6 k felan bozcaklardı külliyen zarar
Razer olayina niye girdin la bazi sitelere atiliyor paparaya atsaydin falanGece gece karttan para çekelim dedik 19k gitti aq çekemedik 2-7 iş günü iade olacak dediler razer gold aalım dedik düşün nasıl düştük
Sabahat en beri her siteyi denedim iş bankasını kabul etmiyoruz dedi hepsi papara dahil acil para lazım kumar için değil lâRazer olayina niye girdin la bazi sitelere atiliyor paparaya atsaydin falan
Yarın halledersın kardesım çırpınmaKumar değil olum para lazım kumar olsa 2-3 k alırım aw 20 k mı alırım yarın zaten param yatacak
Bana kalsa 1 hafta sonra da hallederimYarın halledersın kardesım çırpınma
Hee anladim papara niye kabul etmedi ilgincSabahat en beri her siteyi denedim iş bankasını kabul etmiyoruz dedi hepsi papara dahil acil para lazım kumar için değil lâ
Kendi adına ait olacak dedi papara farklı bılıyonHee anladim papara niye kabul etmedi ilginc
Perşembe 800 tl ödemem var günde 10 kere arıyor hepsiburada bu borcun büyüğü de aynı küçüğüdeBana kalsa 1 hafta sonra da hallederim
Matador oluyor kanka ytdSabahat en beri her siteyi denedim iş bankasını kabul etmiyoruz dedi hepsi papara dahil acil para lazım kumar için değil lâ
İşbankası almıyorMatador oluyor kanka ytd
1xbete atiliyordu sanki birileri yapmisti bir araKendi adına ait olacak dedi papara farklı bılıyon
Orası çok uğraştıeıe belge falan aklıma geldi de1xbete atiliyordu sanki birileri yapmisti bir ara
Tanidik esnaf varsa son çareOrası çok uğraştıeıe belge falan aklıma geldi de
Kartın bana uzaklığı 900 kmTanidik esnaf varsa son çare
Kart snaa daha yakın öyle söyleyimTanidik esnaf varsa son çare