- 30,279
- 22,253
- 113
Benım ıcın degıl dıyorsun kanka canlı yardımda dolanıyorsunUlan tavuğunuza mu kış dedi bu iş bankasıEkli dosyayı görüntüle 784039
Benım ıcın degıl dıyorsun kanka canlı yardımda dolanıyorsunUlan tavuğunuza mu kış dedi bu iş bankasıEkli dosyayı görüntüle 784039
Kanka sanal kart limiti olustur sanal kartla yükleme yap. Ben oyle yapiyorum oluyor. Sanalkart her turlu oluyorUlan tavuğunuza mu kış dedi bu iş bankasıEkli dosyayı görüntüle 784039
Herşeyi denedik lâ hepsi burada bile kabul etmedi işnanaksınıKanka sanal kart limiti olustur sanal kartla yükleme yap. Ben oyle yapiyorum oluyor. Sanalkart her turlu oluyor
Simdi betasusa baktim oluyor. Uyeligin var ve daha önce yatirim varsa oraya bakHerşeyi denedik lâ hepsi burada bile kabul etmedi işnanaksını
Bende tükendi yollarKart snaa daha yakın öyle söyleyim
Bol şans
NovaGolD alsaydın yaGece gece karttan para çekelim dedik 19k gitti aq çekemedik 2-7 iş günü iade olacak dediler razer gold aalım dedik düşün nasıl düştük
Yemıssın elmaslarıBakacazzz
Yok alamadık bı şey ki 6 saattir bekliyoruzYemıssın elmasları
Çok flood attınYok alamadık bı şey ki 6 saattir bekliyoruz
Buna kadar takip mi ediyon la inanilmazsin sjshshshsYemıssın elmasları
2000 tl yatırdın vbet etkinliğineBuna kadar takip mi ediyon la inanilmazsin sjshshshs
Ne alakası var yazdık cevap bekliyoruzÇok flood attın
Onla alakalı demedim çok flood yaptınNe alakası var yazdık cevap bekliyoruz
Eskidendi diyelim de yanlis anlasilmasin sbshsbsb2000 tl yatırdın vbet etkinliğine