- 8,447
- 10,675
- 113
dayım çorbadan ıstakoza doğru gfdplgbfd1 k betewınde 5 yapılır 8 cekılır ne yenır o parada
dayım çorbadan ıstakoza doğru gfdplgbfd1 k betewınde 5 yapılır 8 cekılır ne yenır o parada
Yok be önceki konularına bakarsan görürsün, akılsız dediği kişi metin 😅 o yüzden banlandı
Egenin Büyücünün konusundan çıktıktan sonraki ilk açıklaması
PuhahahahahaYok be önceki konularına bakarsan görürsün, akılsız dediği kişi metin 😅 o yüzden banlandı
O heriften bir beklentini mi var gerçekten puahahah o kadar mı düştü burası
Egenin Büyücünün konusundan çıktıktan sonraki ilk açıklaması
Yok metin 4-5 kuponunu takip etti yaklaşık 10 saat adam en son kimseye dağıtım yapmam vs dedi metin adamla uğraştı hepsi banlandı 😅Puhahahahaha
Ben makina123 sanmıştım
Ege dedık kardeşim egeO heriften bir beklentini mi var gerçekten puahahah o kadar mı düştü burası
Olum sen uyduruyosun ben adama git çevrenden birilerine ver sonra promo kod arama diye dalga gectimEge dedık kardeşim ege
egecim dedi ama sanaOlum sen uyduruyosun ben adama git çevrenden birilerine ver sonra promo kod arama diye dalga gectim
Orada bahsettiğim samimiyet cinsellikegecim dedi ama sana
git artık yeter buradaki insanlarla dalga geçtiğin örseledeğin ötekileştirdiğin yeter yürü gittttttttttttttttttttttttttttt bir daha dönme geri istemem bundan gayri elleriniNeyse ben işe gidiyorum
Bol şans diyicem saçma olacak
Neyse ben işe gidiyorum
Bol şans diyicem saçma olacak
Hayalet sevgilimgit artık yeter buradaki insanlarla dalga geçtiğin örseledeğin ötekileştirdiğin yeter yürü gittttttttttttttttttttttttttttt bir daha dönme geri istemem bundan gayri ellerini
puahahHayalet sevgilim
Komik mipuahah
zınklat bak nasıl kahkaha atıyorumKomik mi
Önce benim birine çökmem lazım sonra seni zıplatırımzınklat bak nasıl kahkaha atıyorum