Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

bomontibeyii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,035
310
83
Seni kale alıp tartismaya giricek kadar düşmedim kanka. Az ötede havlamaya devam edebilirsin. Hayırlı forumlar

bomontibeyii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,035
310
83
Az önce aıle felan dıyınce hak ettın fazlasıyla askerım dıye duygu sömürüsü yapma sevmem
Ne duygu somurusunden bahsediyorsun sen. Sabahtan beri her mesajıma bir yanıt , neyden sikayetciysen şöyle düzeltelim. Dalga geçmenin bir mantığı yok. Ailemden evimden uzağım paraya ihdiyacim var ona rağmen ne flood yapıyorum ne spam kasıyorum düzgünce konuşuyoruz. Yani

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Beyler iyi forumlar 🧐

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,789
21,859
113
Ne duygu somurusunden bahsediyorsun sen. Sabahtan beri her mesajıma bir yanıt , neyden sikayetciysen şöyle düzeltelim. Dalga geçmenin bir mantığı yok. Ailemden evimden uzağım paraya ihdiyacim var ona rağmen ne flood yapıyorum ne spam kasıyorum düzgünce konuşuyoruz. Yani
Anlamıyorsun heralde askerım paraya ıhtıyacım var demen burda kimsenin umrunda olmaz mehmetcık vakfımı burası

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Beyler bak paramız yok hafta sonu zaten gerginiz şurada 2 muhabbet çevirelim diyoruz uzatmayın artık

bomontibeyii

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,035
310
83
Anlamıyorsun heralde askerım paraya ıhtıyacım var demen burda kimsenin umrunda olmaz mehmetcık vakfımı burası
Askerim paraya ihdiyacim var demiyorum. Sana diyorum ki her yaptığım yorumla dalga geciyorsun. Bunun sebebi nedir. Ben daha bugün üye olmadım bu foruma. Hergun giriş sağlıyorum sadece yorum sayım düşüktü. Elmaslara bakarsan 1 kere bile girmedigim gün yok. Burda herkes para kazanma , aile ortamı yaratma peşinde. Benle ne derdin varki

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,789
21,859
113
Askerim paraya ihdiyacim var demiyorum. Sana diyorum ki her yaptığım yorumla dalga geciyorsun. Bunun sebebi nedir. Ben daha bugün üye olmadım bu foruma. Hergun giriş sağlıyorum sadece yorum sayım düşüktü. Elmaslara bakarsan 1 kere bile girmedigim gün yok. Burda herkes para kazanma , aile ortamı yaratma peşinde. Benle ne derdin varki
Özür dilerim

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,789
21,859
113

Ekli dosyalar