- 29,789
- 21,859
- 113
Az önce aıle felan dıyınce hak ettın fazlasıyla askerım dıye duygu sömürüsü yapma sevmemLeylekler getirmese de aileme söz getircek hareketlerim yok dostum
Az önce aıle felan dıyınce hak ettın fazlasıyla askerım dıye duygu sömürüsü yapma sevmemLeylekler getirmese de aileme söz getircek hareketlerim yok dostum
Mendılını al başka yerde acSeni kale alıp tartismaya giricek kadar düşmedim kanka. Az ötede havlamaya devam edebilirsin. Hayırlı forumlar
Ne duygu somurusunden bahsediyorsun sen. Sabahtan beri her mesajıma bir yanıt , neyden sikayetciysen şöyle düzeltelim. Dalga geçmenin bir mantığı yok. Ailemden evimden uzağım paraya ihdiyacim var ona rağmen ne flood yapıyorum ne spam kasıyorum düzgünce konuşuyoruz. YaniAz önce aıle felan dıyınce hak ettın fazlasıyla askerım dıye duygu sömürüsü yapma sevmem
Eyw brom. Bol şanslar sanadaMendılını al başka yerde ac
Anlamıyorsun heralde askerım paraya ıhtıyacım var demen burda kimsenin umrunda olmaz mehmetcık vakfımı burasıNe duygu somurusunden bahsediyorsun sen. Sabahtan beri her mesajıma bir yanıt , neyden sikayetciysen şöyle düzeltelim. Dalga geçmenin bir mantığı yok. Ailemden evimden uzağım paraya ihdiyacim var ona rağmen ne flood yapıyorum ne spam kasıyorum düzgünce konuşuyoruz. Yani
Aynen olum gidin dm de kavga edinBeyler bak paramız yok hafta sonu zaten gerginiz şurada 2 muhabbet çevirelim diyoruz uzatmayın artık
Vbet lınk sordun sen bana naptın linkiBeyler bak paramız yok hafta sonu zaten gerginiz şurada 2 muhabbet çevirelim diyoruz uzatmayın artık
Askerim paraya ihdiyacim var demiyorum. Sana diyorum ki her yaptığım yorumla dalga geciyorsun. Bunun sebebi nedir. Ben daha bugün üye olmadım bu foruma. Hergun giriş sağlıyorum sadece yorum sayım düşüktü. Elmaslara bakarsan 1 kere bile girmedigim gün yok. Burda herkes para kazanma , aile ortamı yaratma peşinde. Benle ne derdin varkiAnlamıyorsun heralde askerım paraya ıhtıyacım var demen burda kimsenin umrunda olmaz mehmetcık vakfımı burası
Sende bı sus ya düt düt dıyoruz sabahtan beriAynen olum gidin dm de kavga edin
Özür dilerimAskerim paraya ihdiyacim var demiyorum. Sana diyorum ki her yaptığım yorumla dalga geciyorsun. Bunun sebebi nedir. Ben daha bugün üye olmadım bu foruma. Hergun giriş sağlıyorum sadece yorum sayım düşüktü. Elmaslara bakarsan 1 kere bile girmedigim gün yok. Burda herkes para kazanma , aile ortamı yaratma peşinde. Benle ne derdin varki
lan puşt söyledim ya sana homework için günümün yarısı para bulmaya çalışmakla diğer yarısı metini paramın olmadığına ikna etmekle geçiyorVbet lınk sordun sen bana naptın linki
Adam flod yapmıyo para istemiyor normal sohbet ediyor mesaj sayısı 1k olsun diye elmas için sorun ne laÖzür dilerim
Benim gibisinlan puşt söyledim ya sana homework için günümün yarısı para bulmaya çalışmakla diğer yarısı metini paramın olmadığına ikna etmekle geçiyor
Izmırde hava nasıl Bankamatiğe cıkılcak gıbımı @egehandrolan puşt söyledim ya sana homework için günümün yarısı para bulmaya çalışmakla diğer yarısı metini paramın olmadığına ikna etmekle geçiyor
Eyvallah dostum , hatam varsa bende özür dilerim senden. Konunun huzurunu bozmuyalim. Hayırlı forumlar herkeseÖzür dilerim
Nerde askersınEyvallah dostum , hatam varsa bende özür dilerim senden. Konunun huzurunu bozmuyalim. Hayırlı forumlar herkese
Sivas reis , soğuk şartlarda 😂Nerde askersın