- 22,435
- 23,079
- 113
Adamın mesaj sayısından bahsediyouz metinim beğeni değil3 tane gerı cektım gecmıse gıdıp kanka puahah
Adamın mesaj sayısından bahsediyouz metinim beğeni değil3 tane gerı cektım gecmıse gıdıp kanka puahah
Profilde 2021 yazmasa inanacaktım dostEl birliğiyle yükseltiyoruz 😂 ama dost farkındaydan ne spam yapıyorum ne flood atıyorum. Tamamıyla hakkım. 7 senelik üyeyim zaten
Isıne gelene cvb verıyorsun salıhım hayırlı işlerAdamın mesaj sayısından bahsediyouz metinim beğeni değil
Bende de 7 sene yazıyor ama 20 senedir bu foruma tıkılmış gibi yorgun hissediyorum4/5 senelik uyeymisim , özür dilerim![]()
Kardeşim askerim , surdan alcagim 400/500 TL benim için önemli. Neden sürekli bana bulasiyorsun ki3 tane gerı cektım gecmıse gıdıp kanka puahah
Ayrıca dediğim gibi flood atmıyorum , spam yapmıyorum. Hakkimla yapıyorum yorum yapiyorumKardeşim askerim , surdan alcagim 400/500 TL benim için önemli. Neden sürekli bana bulasiyorsun ki
Askersen gıt bızı koru dolaşma burdaKardeşim askerim , surdan alcagim 400/500 TL benim için önemli. Neden sürekli bana bulasiyorsun ki
Sen insanlıktan nasibini almamış birisin reis kusura bakma ama doğum kontrol ilaçları senin gibi insanlar yüzünden çıktı. Umarım birgun sende dusersinAskersen gıt bızı koru dolaşma burda
Forumda ki bütün Ödülleri kendi konmak içinKardeşim askerim , surdan alcagim 400/500 TL benim için önemli. Neden sürekli bana bulasiyorsun ki
Rahatsız ediyorsa yönetime bildir asker kardeşim hayırlı teskerelerKardeşim askerim , surdan alcagim 400/500 TL benim için önemli. Neden sürekli bana bulasiyorsun ki
Gıt çaprazda bekle 2 saat ceza sana sonra dısardakı ağaca selam durSen insanlıktan nasibini almamış birisin reis kusura bakma ama doğum kontrol ilaçları senin gibi insanlar yüzünden çıktı. Umarım birgun sende dusersin
Tamam abiGıt çaprazda bekle 2 saat ceza sana sonra dısardakı ağaca selam dur
Ula metini tanıyan tanımayan hep aynı şeyi düşünüyor metin hakkında bu halis miSen insanlıktan nasibini almamış birisin reis kusura bakma ama doğum kontrol ilaçları senin gibi insanlar yüzünden çıktı. Umarım birgun sende dusersin
Fıstık benim olucak vurucam kırbacıForumda ki bütün Ödülleri kendi konmak için
Sağolasın kardeşim. Rahatsızlık lik durum yok. Arkadaş sikintili o kadar. He diyip geçiyoruz sabahtan beriRahatsız ediyorsa yönetime bildir asker kardeşim hayırlı teskereler
Gluk gluk fıght clubSağolasın kardeşim. Rahatsızlık lik durum yok. Arkadaş sikintili o kadar. He diyip geçiyoruz sabahtan beri
Halis değil metinUla metini tanıyan tanımayan hep aynı şeyi düşünüyor metin hakkında bu halis mi
Arkadaş ailesine küfür yemeyi çok seviyor reis. Forumda yasak diye etmiyoruz zannediyor ama yazık yani ailesinedeUla metini tanıyan tanımayan hep aynı şeyi düşünüyor metin hakkında bu halis mi
Senı leylekler mı getirdiArkadaş ailesine küfür yemeyi çok seviyor reis. Forumda yasak diye etmiyoruz zannediyor ama yazık yani ailesinede
Leylekler getirmese de aileme söz getircek hareketlerim yok dostumSenı leylekler mı getirdi