- 1,142
- 302
- 83
Son kadeh viskiyi içtim sabah 6 ya alarm kurdum
Gelmeseydın keşke cekılıs ödeyecek parası yok sana kaldı ödülü vermek@Mrlbra yaptığımız ortak kasa kazanmış paranın yarısını yolla
Vardır vardır hain kostokGelmeseydın keşke cekılıs ödeyecek parası yok sana kaldı ödülü vermek
Dm den 50 kere düt düt dedim cvb yokVardır vardır hain kostok
Hadı ınsSağ elim kaşınıyor
İnşşşşHadı ıns
Şaka gibi kasayı 4e böldüm 4 kupon yaotım hepsi yattı aw başka bir yerden ufak bişey çektim ama bugün doğum günü yüklü yatırım yaptığım hiçbir sitede dg bonusu yok@Mrlbra yaptığımız ortak kasa kazanmış paranın yarısını yolla
Ne demekSağ elim kaşınıyor
sonuç olarak bizim kazancın yarısı neredeŞaka gibi kasayı 4e böldüm 4 kupon yaotım hepsi yattı aw başka bir yerden ufak bişey çektim ama bugün doğum günü yüklü yatırım yaptığım hiçbir sitede dg bonusu yok
Müşteridesonuç olarak bizim kazancın yarısı nerede
Biyerden para gelcek demekNe demek
Ntvspor bet finans biriminde kardeşim al paramızı ordansonuç olarak bizim kazancın yarısı nerede
Şu çekiliş parasını öde kardeşim reklamını yaptık sponsor ücretimi alayımsonuç olarak bizim kazancın yarısı nerede
GelmezBiyerden para gelcek demek
güne seni koparak güzel başlamak istemiştim sadece, ama tahminimce alacaklılara meze olucam şerefin var sırayla yollaŞu çekiliş parasını öde kardeşim reklamını yaptık sponsor ücretimi alayım
Bugün benim içi meze olur musungüne seni koparak güzel başlamak istemiştim sadece, ama tahminimce alacaklılara meze olucam şerefin var sırayla yolla
tabi haydari humus ne istersenBugün benim içi meze olur musun