- 30,251
- 22,234
- 113
Allah yar ve yardımcın olsun cesur seyÇevrim değil çekim şartı
Allah yar ve yardımcın olsun cesur seyÇevrim değil çekim şartı
Anladım hadi bakalım cyber da bol şansÇevrim değil çekim şartı
Dünden beri alt aldığım tam 5 maç uzatmaya gitti baskette bu bir işaret mi acaba ara cermem için aqAllah yar ve yardımcın olsun cesur sey
Sen bılırsın çevrimli bonusla cekılıs acılır mıAnladım hadi bakalım cyber da bol şans
Olabılır bir süre ara verDünden beri alt aldığım tam 5 maç uzatmaya gitti baskette bu bir işaret mi acaba ara cermem için aq
Açılır ödül için 2 gün süresi var yani Salih’in keyfi ve kahyası nasıl isterse açılır, adamlar at yarışına çekiliş açıyoSen bılırsın çevrimli bonusla cekılıs acılır mı
Konunun başında 2 tane sponsor boşuna mu etiketli aw versinlerAçılır ödül için 2 gün süresi var yani Salih’in keyfi ve kahyası nasıl isterse açılır, adamlar at yarışına çekiliş açıyo
Butra elektrik faturası vermıyor onu hıc vermezKonunun başında 2 tane sponsor boşuna mu etiketli aw versinler
Shjsjsjs geçen takip ettik 2 gün son ayakta yattiAçılır ödül için 2 gün süresi var yani Salih’in keyfi ve kahyası nasıl isterse açılır, adamlar at yarışına çekiliş açıyo
Suat fatıra ödemez bize verir kardeşimButra elektrik faturası vermıyor onu hıc vermez
Senin vereceğin ara max 2 saatDünden beri alt aldığım tam 5 maç uzatmaya gitti baskette bu bir işaret mi acaba ara cermem için aq
Günaydin hep kayıpSenin vereceğin ara max 2 saat
Günaydın bu arada
Bonjour
Biz beğenmeyelim diye sabahın 7sinde çekiliş açmışGünaydin hep kayıp
Odemezkı cıksadaBiz beğenmeyelim diye sabahın 7sinde çekiliş açmış
Belge talep ediyor geçen kimlik attık boydanOdemezkı cıksada
Bu ben- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.m.youtube.com
Kumarda evi arabayı kaybedince