Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

TheTiss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,674
590
113
fener gelecek sene şampiyon olur bence demedi demeyin

TheTiss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,674
590
113
Okan buruk gider sonra GS 2 yıl çöküşe geçer ama sonra yine şampiyon olur

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Okanin en sevmediğim huyu şu pozisyona oyuncu lazım diyip o pozisyona oyuncu aldırıyor ve sonra adamı oynatmıyor. Gerçekten çok şişirme bir hoca
Valla öyle çok gereksiz yerde gereksiz hamleler yapıyor acaba onları yaparken aklından ne geçiyor neye göre yapıyor insan kestiremiyor

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
Valla öyle çok gereksiz yerde gereksiz hamleler yapıyor acaba onları yaparken aklından ne geçiyor neye göre yapıyor insan kestiremiyor
Boeyden sonra mesela sağ bek lazım dedi. Jelerte 7-8 m Euro odetti aldırdı oynatmadı. Frankowski aldırdı oynatmio. Aurier aldırdı oynatmadı. Habire kaanı oynatio. E hoca madem bu kadar memnundun kaandan niye habire sağ bek aldırıyon demi

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,604
9,718
113
Boeyden sonra mesela sağ bek lazım dedi. Jelerte 7-8 m Euro odetti aldırdı oynatmadı. Frankowski aldırdı oynatmio. Aurier aldırdı oynatmadı. Habire kaanı oynatio. E hoca madem bu kadar memnundun kaandan niye habire sağ bek aldırıyon demi
Yeni sozlesme yaptilar ustune kaanla hocam

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,629
3,244
113
bizbete girdim 50 freebet varmıs hesabımda 30 nısandan kalma mesaj kutusunda gordum alan bılen bırısı varmı sartları destege soruyorum deli taklidimi yapıyor delimi cidden anlamadım
ss atıyorum anlamıyor

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,261
28,837
113
bizbete girdim 50 freebet varmıs hesabımda 30 nısandan kalma mesaj kutusunda gordum alan bılen bırısı varmı sartları destege soruyorum deli taklidimi yapıyor delimi cidden anlamadım
ss atıyorum anlamıyor
O sitenin verdiği bedava bahsi bile oynama. O altyapı çok kötü, canlı destek zaten özürlü

peatsx

Sadece Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,629
3,244
113
O sitenin verdiği bedava bahsi bile oynama. O altyapı çok kötü, canlı destek zaten özürlü
valla 2 yıl oynadım reis en fazla 15k odeme almısımdır hepsını oduyorlar sıkıntı yok ama su canlı destek konusunda cok haklısın mahalleden kör birisini getirsem daha iyi olur destekte