- 1,673
- 590
- 113
fener gelecek sene şampiyon olur bence demedi demeyin
Celtic dostOkan seneye hangi köy takımına elenir sence Avrupa'da renkdaş
Okanin en sevmediğim huyu şu pozisyona oyuncu lazım diyip o pozisyona oyuncu aldırıyor ve sonra adamı oynatmıyor. Gerçekten çok şişirme bir hocaOkan bana göre bilgisiz vasıfsız bir hoca şu kadro ile iş yapamıyor
Valla öyle çok gereksiz yerde gereksiz hamleler yapıyor acaba onları yaparken aklından ne geçiyor neye göre yapıyor insan kestiremiyorOkanin en sevmediğim huyu şu pozisyona oyuncu lazım diyip o pozisyona oyuncu aldırıyor ve sonra adamı oynatmıyor. Gerçekten çok şişirme bir hoca
Boeyden sonra mesela sağ bek lazım dedi. Jelerte 7-8 m Euro odetti aldırdı oynatmadı. Frankowski aldırdı oynatmio. Aurier aldırdı oynatmadı. Habire kaanı oynatio. E hoca madem bu kadar memnundun kaandan niye habire sağ bek aldırıyon demiValla öyle çok gereksiz yerde gereksiz hamleler yapıyor acaba onları yaparken aklından ne geçiyor neye göre yapıyor insan kestiremiyor
Yeni sozlesme yaptilar ustune kaanla hocamBoeyden sonra mesela sağ bek lazım dedi. Jelerte 7-8 m Euro odetti aldırdı oynatmadı. Frankowski aldırdı oynatmio. Aurier aldırdı oynatmadı. Habire kaanı oynatio. E hoca madem bu kadar memnundun kaandan niye habire sağ bek aldırıyon demi
Aseneye en az 2 bek daha alıp kenarda oturtur geneYeni sozlesme yaptilar ustune kaanla hocam
O sitenin verdiği bedava bahsi bile oynama. O altyapı çok kötü, canlı destek zaten özürlübizbete girdim 50 freebet varmıs hesabımda 30 nısandan kalma mesaj kutusunda gordum alan bılen bırısı varmı sartları destege soruyorum deli taklidimi yapıyor delimi cidden anlamadım
ss atıyorum anlamıyor
valla 2 yıl oynadım reis en fazla 15k odeme almısımdır hepsını oduyorlar sıkıntı yok ama su canlı destek konusunda cok haklısın mahalleden kör birisini getirsem daha iyi olur destekteO sitenin verdiği bedava bahsi bile oynama. O altyapı çok kötü, canlı destek zaten özürlü
DddsdKALKIN SABAH OLDU
Gün ağardı hakkatenGünaydınlar
Sizin cüzdanlarda ağardıGün ağardı hakkaten(
Günaydın ..Günaydınlar herkesin çarşısı pazar olsun iyi kumarlar
İki dakikada gazinoda eridi...bı vermiyor bizeSizin cüzdanlarda ağardı