Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,608
113
Tadic talisca birbirine girdi la izlediniz mi talisca haklı bence o gay tadic kırıta kırıta yürüyeceğine ara pası atmadı adamı çıldırttı bu sezon bitsin defolsun gitsin tadic bi de tadici tutuyolar falan saldırıyor talisca ona tek atar
Bırakın küçük enisteyi,,napacak taliscaya,,çiğ çiğ yerdi talici..
Hozede talicte alikoc ta hepsi gitmeli ...

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,244
53,079
113
Tadic talisca birbirine girdi la izlediniz mi talisca haklı bence o gay tadic kırıta kırıta yürüyeceğine ara pası atmadı adamı çıldırttı bu sezon bitsin defolsun gitsin tadic bi de tadici tutuyolar falan saldırıyor talisca ona tek atar
Garibim fb maci izliyor daha

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Yan tarafta roll var, benim maç vermemi istediler roll sahibi ve takip edenlerin hepsi Galatasaraylı, Fener bi gol daha atar verdim maçı herkes fenerden gol bekliyo Lefter’in kalkıp beni alkışlaması lazım

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Yan tarafta roll var, benim maç vermemi istediler roll sahibi ve takip edenlerin hepsi Galatasaraylı, Fener bi gol daha atar verdim maçı herkes fenerden gol bekliyo Lefter’in kalkıp beni alkışlaması lazım
ege uzatma forumda bi ismin var çarp 100k 1 hafta tatil yapalım çıkalım forumdan sonra

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Lan %100 el var var bile çağırdı penaltı için hakem izledi vermedi oha