- 80,244
- 53,079
- 113
Lidere cakamadiniz puahhaha
Lidere cakamadiniz puahhaha
Bırakın küçük enisteyi,,napacak taliscaya,,çiğ çiğ yerdi talici..Tadic talisca birbirine girdi la izlediniz mi talisca haklı bence o gay tadic kırıta kırıta yürüyeceğine ara pası atmadı adamı çıldırttı bu sezon bitsin defolsun gitsin tadic bi de tadici tutuyolar falan saldırıyor talisca ona tek atar
Garibim fb maci izliyor dahaTadic talisca birbirine girdi la izlediniz mi talisca haklı bence o gay tadic kırıta kırıta yürüyeceğine ara pası atmadı adamı çıldırttı bu sezon bitsin defolsun gitsin tadic bi de tadici tutuyolar falan saldırıyor talisca ona tek atar
Yan tarafta roll var, benim maç vermemi istediler roll sahibi ve takip edenlerin hepsi Galatasaraylı, Fener bi gol daha atar verdim maçı herkes fenerden gol bekliyo Lefter’in kalkıp beni alkışlaması lazımTadic talisca birbirine girdi la izlediniz mi talisca haklı bence o gay tadic kırıta kırıta yürüyeceğine ara pası atmadı adamı çıldırttı bu sezon bitsin defolsun gitsin tadic bi de tadici tutuyolar falan saldırıyor talisca ona tek atar
allah kahretsin ki fenerbahçeliyim fenerlilerin fenerbahçe aklına gelince (kolları) kalkmıyor artıkGaribim fb maci izliyor daha
ege uzatma forumda bi ismin var çarp 100k 1 hafta tatil yapalım çıkalım forumdan sonraYan tarafta roll var, benim maç vermemi istediler roll sahibi ve takip edenlerin hepsi Galatasaraylı, Fener bi gol daha atar verdim maçı herkes fenerden gol bekliyo Lefter’in kalkıp beni alkışlaması lazım
Forumda sıradan birisine bırak 100K çıkarıp 20K versen tayyibi indirir olm ne anlatıyonege uzatma forumda bi ismin var çarp 100k 1 hafta tatil yapalım çıkalım forumdan sonra
PAUAHHAHASHSHAForumda sıradan birisine bırak 100K çıkarıp 20K versen tayyibi indirir olm ne anlatıyon
Vlla oyle kankaallah kahretsin ki fenerbahçeliyim fenerlilerin fenerbahçe aklına gelince (kolları) kalkmıyor artık
Bu arada 0-2 den 2-2 olduLidere cakamadiniz puahhaha
Oo zengin puahhab öyle la klasikEkli dosyayı görüntüle 782240
Ak bunlar spin eklıyor ya sürekli şuna bak spinden çıkanı vurduk geldi
Üçgündür vuruyoruz 2-3-5 alayı gitti
Harbi sokayım böyle işe 25 dkda kupon geldi
Altyapıyla ilgili kardeşimOo zengin puahhab öyle la klasik
Neyse attıkLan %100 el var var bile çağırdı penaltı için hakem izledi vermedi oha
Umarim bir şekil yoluna girer laAltyapıyla ilgili kardeşim
Everymatrixte evimizde hissediyoruz kendimizi 😄
Şaka bi yana Yarın gel bankaya gidelim çekte bana ver dese hapı yuttuk
Bu kafayla zor dostUmarim bir şekil yoluna girer la
Orasida dogru valla akillanmayizBu kafayla zor dost
Sende durumlar nasıl yedik mi maaşımızıOrasida dogru valla akillanmayiz
Tenerifenin eline nasıl verdik ama malaga daha iyi sankiOrasida dogru valla akillanmayiz