- 24,237
- 22,816
- 113
Tm abe ben kaçar daha fazla sizlen ayni ortamda kalırsam bende fakir olacamO zaman laga luga yapma kardeşim 😅
Tm abe ben kaçar daha fazla sizlen ayni ortamda kalırsam bende fakir olacamO zaman laga luga yapma kardeşim 😅
Şansın bol kazancın bol olsun inşallah kardeşimTm abe ben kaçar daha fazla sizlen ayni ortamda kalırsam bende fakir olacam
ÜzdüSlot olmasa bende batigim valla 7ler kurtarıyor surekli beni
36500 hala aklımda be atam
Şu wp bi bak, cumhurbaşkanına ulaşmak daha kolay
Bi küfür içerikli tweet atıyorsun geliyorlar hemenŞu wp bi bak, cumhurbaşkanına ulaşmak daha kolay
Benim de 7440036500 hala aklımda be atam
o 500 ü hazır atarsa 4k yapta 2 sinide bana at benimde işimi gör urfalıİş görmek amac kardeşim başka niyetim yok
Düşünmen yeterliİş görmek amac kardeşim başka niyetim yok
bulgurdan olmak istemediDüşünmen yeterli
150 lira cevrim yapabildim sen düşün gerisini puhahaAdam cevırmıs mı cevırmemıs mı ıbanda iban rahat bırak suat kankamı suatcım nasılsın
Popok boş ya150 lira cevrim yapabildim sen düşün gerisini puhaha
Çok bile git özel oran yardımlaşma konusuna 150 kişiye 1₺ at senden daha kralı olmaz150 lira cevrim yapabildim sen düşün gerisini puhaha
Hala olayi anlamadin toplam yaptigim cevrim 150 puahhaÇok bile git özel oran yardımlaşma konusuna 150 kişiye 1₺ at senden daha kralı olmaz
Dun 250 cektim kasa 500 ustuydu full sonda 250 oldu cevrim icin fena degilPopok boş ya
Elıne kagıta yaz ver anlamıyor puahahhaHala olayi anlamadin toplam yaptigim cevrim 150 puahha
Saf mısın metin kağıda yazmak ile buraya yazmak arasında fark ne, ses kaydı at vs demen lazımdı.Elıne kagıta yaz ver anlamıyor puahahha
Offf mecaz dıye bşey var demı neyse basaksehır yenıcek hıssedıyorumSaf mısın metin kağıda yazmak ile buraya yazmak arasında fark ne, ses kaydı at vs demen lazımdı.
Ciddi zayıflama görüyorum
Başaksehir zaten yenecekOfff mecaz dıye bşey var demı neyse basaksehır yenıcek hıssedıyorum
Demi değil di mi olacak, ilk önce Türkçe öğreticem sana, merdiven altında mı okul okudun beyazOfff mecaz dıye bşey var demı neyse basaksehır yenıcek hıssedıyorum