- 8,447
- 10,675
- 113
Efendim kanka@Northe nerdesimm
Efendim kanka@Northe nerdesimm
MerakEfendim kanka
Ben?Tamam iban var sende
Olum sen bira içmeyince kafan çalışmıyor mu ben istiyorum adamdan zaten
Bira ile çalışıykrun ben biri 1 k atsın awOlum sen bira içmeyince kafan çalışmıyor mu ben istiyorum adamdan zaten
Bunu bildirin izleyiciler belki daiomun atar acıyıpBira ile çalışıykrun ben biri 1 k atsın aw
Shellac kızdım emojisi atar birazdan bu mesaja, benim mesajların yarısına kızdım yarısına beğeni attı yaklaşık 3 dk oluyoBira ile çalışıykrun ben biri 1 k atsın aw
@Metings1905 seversin bildir şunuBira ile çalışıykrun ben biri 1 k atsın aw
Hem para talebi hem argo kısaltması var kesin bam yerim şaka maka@Metings1905 seversin bildir şunu
Bam diye ban yersin 😅Hem para talebi hem argo kısaltması var kesin bam yerim şaka maka
2 tane bırakamıyozmuMetine bak tüm mesajları beğenmiş eşit olursa bırakcaz dedik ya kumardan uzaklaşmam için sağolsun
Sen gıdersen @sapsap ne yıcek @egehandro ne yıcek sole bana puahah@Metings1905 seversin bildir şunu
Gelirsem yediririm santim santimSen gıdersen @sapsap ne yıcek @egehandro ne yıcek sole bana puahah
Terbıyesız bız elımıze almıyoruz sen agzından bırakmıyorsun beeeeGelirsem yediririm santim santim
Var ama ücretliBuranın seviyesi çok düştü yakında bi yerde gay bar falan var mı?