- 22,435
- 23,079
- 113
Ganyan beyine bıraksaydınOrtak arkadaşımız var leptopu verıcem gel dedıgımde konuşmaları ona atmıs
Ganyan beyine bıraksaydınOrtak arkadaşımız var leptopu verıcem gel dedıgımde konuşmaları ona atmıs
beyineGanyan beyine bıraksaydın
Kız karşısında errrrrkek görmek istiyor bu parayla bozmuş kafayı, bilmem kaç senelik ilişki sanki öncesinde milyonerdin, kız tavrından rahatsızGanyan beyine bıraksaydın
Neyse çekim geldi 😃 Zorda kalırsak ilerde yaparız. 4 kayıp 5. De çektikO gün ben tek kimlik ile güncelleme yaptım ilginç inşallah oderler
Gel dıyınce gıttık gıt dıyınce gıttık ondan oldu böle daha çok şey varda boşver bıde kalsın dıyor acaleesı yok bu kesın burnum surtsun dıye yaptı barısmak ıcın ulasıcagmı sanıyoduİşte kız zaten senin kıçını kaldırmıyor oluşundan rahatsız sen bir de alt kata bırakıyorsun, bu işin raconu eğer bi emanet varsa ararsın dersin ki nereye getireyim götürür bırakır çıkarsın sen prenses olmussun kızın yapacağı hareketi sen yapıyon
Kardaysan sıkıntı yokNeyse çekim geldi 😃 Zorda kalırsak ilerde yaparız. 4 kayıp 5. De çektik
Yok la ben napayım laptopuGanyan beyine bıraksaydın
Laptop değil leptopYok la ben napayım laptopu
Ne kadar ilk okul terk varsa konudaLaptop değil leptop
Yok bu ayrı seviye ya 1.sınıfı geçen insanlar Türkçe konuşmayı yazmayı öğreniyorNe kadar ilk okul terk varsa konuda
İlikokul işteİlkokul bile yazamamış
Yok bu ayrı seviye ya 1.sınıfı geçen insanlar Türkçe konuşmayı yazmayı öğreniyor
Evet metinim begendin miArda güler mı resımdekı
Bana uyarı geldı la foto moto bseyBenim mesajların yarısı silinir birazdan metinim şikayet kasmıştır
He bana da shellac kızdım atmış bi titreme geldiBana uyarı geldı la foto moto bsey
Neye kızmış kıHe bana da shellac kızdım atmış bi titreme geldi