- 12,760
- 6,056
- 113
EsencılısssssLgbt varmı
EsencılısssssLgbt varmı
Lgbt varmı
Hala bakıyor salih🤣Şimdi kim kime ne aldı
Mert bana çeyiz aldı sağolsunŞimdi kim kime ne aldı
Elektrikli ehli keyf çıkmış derecesini ayarlıyon onu bulur alırsın senMert bana çeyiz aldı sağolsun
Iyı günler de kullan saat geldı kankam hadı patlat bombayıMert bana çeyiz aldı sağolsun
Ne bombası laIyı günler de kullan saat geldı kankam hadı patlat bombayı
@sapsap10 tıktak@Metings1905 16.25e kadar burda ol
Düt dütt
Tamam bende bağlandı şimdi. Sitede no güncel değil payco kredi kartı ile yatırım yaptım payco hesaba çekim yaptım umarım sıkıntı yapmazlar. Hesap eklemek için sms istiyor onda da bir ton belge ister şimdi no güncelleme içinŞimdi baktım bağlanıyo başka uygulamadan dene
Kimlik ön resmini mail atacaksınTamam bende bağlandı şimdi. Sitede no güncel değil payco kredi kartı ile yatırım yaptım payco hesaba çekim yaptım umarım sıkıntı yapmazlar. Hesap eklemek için sms istiyor onda da bir ton belge ister şimdi no güncelleme için
TeşekkürlerKimlik ön resmini mail atacaksın
Başka birşey istemiyorlar birde yeni güncel no yaz
[email protected] a at
16:25e kadar burada ol demiş olum şimdi gidebilirsin
Güle güle16:25e kadar burada ol demiş olum şimdi gidebilirsin
Reis 3 yatırıp nasıl 1 alacanCuma bonusu veren para hesaba geçecek olan bin TL kafayı yedim
1 k yatırdım 5 yaptım sonra 3 daha oynadım 3 katı çevrim rastgele oynadım geliyor kupın şaka gibi yaReis 3 yatırıp nasıl 1 alacan
Anladım şimdi 55K veren kupondan senin kazancın 1K mı1 k yatırdım 5 yaptım sonra 3 daha oynadım 3 katı çevrim rastgele oynadım geliyor kupın şaka gibi ya