- 22,435
- 23,079
- 113
Trend yoldan falan dene vardır bir yoluHepsiburadaya eklenmiyor ya eklense hepsipay cüzdana geçiyordu direk
Trend yoldan falan dene vardır bir yoluHepsiburadaya eklenmiyor ya eklense hepsipay cüzdana geçiyordu direk
Denedim ikisini de altın ve razer gold sadece kartla diyor onun dışında her bokta kredi kısmı açıkTrend yoldan falan dene vardır bir yolu
Elektrik eşya alınıyor muDenedim ikisini de altın ve razer gold sadece kartla diyor onun dışında her bokta kredi kısmı açık
AlınıyorElektrik eşya alınıyor mu
Robot süpürge mi aldırcan eveElektrik eşya alınıyor mu
O zaman ben bşey alayım kardeşimAlınıyor
Taksıt sayısı 3 mu100k lık iphone 117 geri ödeme çıkıyor kaça alırlar acaba🧐
35k zarar kafadan al sen kumarla zararı kaparız100k lık iphone 117 geri ödeme çıkıyor kaça alırlar acaba🧐
EvetTaksıt sayısı 3 mu
5k lık bişey istiyosan alalım yaz dm denO zaman ben bşey alayım kardeşim
3 k ya nakıte alır5k lık bişey istiyosan alalım yaz dm den
Konuda zengin yok ki 50-60k lık ürün alıp %80 e nakit alırdık3 k ya nakıte alır
4 k ya aıdrop yazdım kamıl 100 lıra dıyor sansar doluKonuda zengin yok ki 50-60k lık ürün alıp %80 e nakit alırdık
5-7 arası kardeşim ne biliyim ben kaç lira5k lık bişey istiyosan alalım yaz dm den
Ayıp o da puhahaha 100 tl ne4 k ya aıdrop yazdım kamıl 100 lıra dıyor sansar dolu
Tamam söyle gamzeye kısasa kısas anca böyle oluyor istediği bişey varsa puhahaha5-7 arası kardeşim ne biliyim ben kaç lira
2 gün önce çıksaydı alıedıkKonuda zengin yok ki 50-60k lık ürün alıp %80 e nakit alırdık
Vatan pc git, alışveriş kredisi dene telefonu hemen al, kutuyu açmadan telefoncular çarşısında boz 85-90a alırlar100k lık iphone 117 geri ödeme çıkıyor kaça alırlar acaba🧐
Yaw şimdi bi bakayım elde bişey yok diye bu çıktı hatuna baktım toplam 585k çıktı direk aradı beni sms geldi bişey yaparsan öldürürüm seni dedi korkudan ırdan da tırtıklayamıyoz🤣2 gün önce çıksaydı alıedık