- 18,515
- 16,838
- 113
585K elektrikli araba var aq citroen amiYaw şimdi bi bakayım elde bişey yok diye bu çıktı hatuna baktım toplam 585k çıktı direk aradı beni sms geldi bişey yaparsan öldürürüm seni dedi korkudan ırdan da tırtıklayamıyoz🤣
585K elektrikli araba var aq citroen amiYaw şimdi bi bakayım elde bişey yok diye bu çıktı hatuna baktım toplam 585k çıktı direk aradı beni sms geldi bişey yaparsan öldürürüm seni dedi korkudan ırdan da tırtıklayamıyoz🤣
Bu sefer kesin öldürür beni mimliyim zaten585K elektrikli araba var aq citroen ami
Nasıl bakılıyor başkası adınaYaw şimdi bi bakayım elde bişey yok diye bu çıktı hatuna baktım toplam 585k çıktı direk aradı beni sms geldi bişey yaparsan öldürürüm seni dedi korkudan ırdan da tırtıklayamıyoz🤣
Tc si ve sms gelecek bi numara varsa bakılıyorNasıl bakılıyor başkası adına
Ama gamze müşteri yani direk onun telefonu ılması lazım sms için boşa heveslenme 🤣Nasıl bakılıyor başkası adına
Sms ona gidiyor yaniTc si ve sms gelecek bi numara varsa bakılıyor
Suprız yap bence Dyson aıdrap var kızlar bayılıyor puahhaYaw şimdi bi bakayım elde bişey yok diye bu çıktı hatuna baktım toplam 585k çıktı direk aradı beni sms geldi bişey yaparsan öldürürüm seni dedi korkudan ırdan da tırtıklayamıyoz🤣
Mobil şubeye erişimin varsa gitmezSms ona gidiyor yani
Onu aldık zaten çeyizeSuprız yap bence Dyson aıdrap var kızlar bayılıyor puahha
Yok onda mobil şubwMobil şubeye erişimin varsa gitmez
O zaman gider limitler çıkarsa sms de limitiniz hazır diye gidiyor ama şöyle kandırabilirsin bankaların klasik sms i diyeYok onda mobil şubw
Sen nıye kandıramadınO zaman gider limitler çıkarsa sms de limitiniz hazır diye gidiyor ama şöyle kandırabilirsin bankaların klasik sms i diye
Mezarıma gelirsin sonraSen nıye kandıramadın
Şifre vermez o bana 🧐🤣O zaman gider limitler çıkarsa sms de limitiniz hazır diye gidiyor ama şöyle kandırabilirsin bankaların klasik sms i diye
Akşam basaksehır fener maçına yapıstır 3.5 üst al 200 kMezarıma gelirsin sonra
Orası neresi cidden merak ettim hayrına yapıyorlar herhalde millete 150-160 a geri ödeme çıkıyor100k lık iphone 117 geri ödeme çıkıyor kaça alırlar acaba🧐
Şimdi baktım bağlanıyo başka uygulamadan deneSahabet canlı bağlanmıyor bağlanabilen varmı
Esenyurt bir de, ben yakuplu da kalmıştım öğrenciyken yemin ederim farklı bi kitleLgbt varmı