- 37,601
- 28,628
- 113
Telefona 3 taksıt yapıyolar dıye bılıyorumYok benim denizbanktan 100k çıkıyor da alışveriş kredisi olarak diyor şansa bak
Telefona 3 taksıt yapıyolar dıye bılıyorumYok benim denizbanktan 100k çıkıyor da alışveriş kredisi olarak diyor şansa bak
Onları da almıyor süper limite baktım tek alışveriş kredisi 100k diyorKanka normal’de çıkar aslında ama işte gir trendyol hepsibhrada vs altın al
Demıyormu nerde kullanabilir neyın kredısıOnları da almıyor süper limite baktım tek alışveriş kredisi 100k diyor
Limitiniz Hazir! Alisveris Kredisi urunlerini iceren onayli limitinizi MobilDeniz'den hemen kullanabilirsiniz. MobilDeniz icin: http://dnz.im/DZnDi Tum finansal bilgilerinizi iceren bildirimlerinize ulasmak icin MobilDeniz ve Internet Bankaciligi kanallarimizi kullanmanizi tavsiye ederiz.Bilgi:08502220800 MERSIS:0292008449600341 B002Demıyormu nerde kullanabilir neyın kredısı
Teknosa medıa markete gıdıceksın orda kullanabılırsın telefon al okutLimitiniz Hazir! Alisveris Kredisi urunlerini iceren onayli limitinizi MobilDeniz'den hemen kullanabilirsiniz. MobilDeniz icin: http://dnz.im/DZnDi Tum finansal bilgilerinizi iceren bildirimlerinize ulasmak icin MobilDeniz ve Internet Bankaciligi kanallarimizi kullanmanizi tavsiye ederiz.Bilgi:08502220800 MERSIS:0292008449600341 B002
3 taksit az ya 12 taksitli bişeyler bulabilsemTeknosa medıa markete gıdıceksın orda kullanabılırsın telefon al okut
Bulaşma hiç boşver3 taksit az ya 12 taksitli bişeyler bulabilsem
B ulaşssınBulaşma hiç boşver
Bozamaz kiB ulaşssın
Niye süs mi o kredi aw hiç bişey alınmıyorBozamaz ki
Yaw ne e pin alınıyor ne altın saçma sapan bişeyNiye süs mi o kredi aw hiç bişey alınmıyor
Ya olum 100 binlik telefonu 130a alıp 70-80e bozacakNiye süs mi o kredi aw hiç bişey alınmıyor
80i 150 200 yaparız biley olmazYa olum 100 binlik telefonu 130a alıp 70-80e bozacak
🤔🧐Yaw ne e pin alınıyor ne altın saçma sapan bişey
Dur dur bişey denicem olursa yedim bunları
Ozaman3 taksit az ya 12 taksitli bişeyler bulabilsem
Altın alDur dur bişey denicem olursa yedim bunları
Hadı saat 16 oldu
Onlar bizi yiyecek gibi daha çokDur dur bişey denicem olursa yedim bunları
Bekle sen bi olum gerginimHadı saat 16 oldu
Hepsiburadaya eklenmiyor ya eklense hepsipay cüzdana geçiyordu direkOnlar bizi yiyecek gibi daha çok