- 17,800
- 13,608
- 113
DddssdddsssSiz sapsap ile evlenseniz baya eğlenirsiniz he
DddssdddsssSiz sapsap ile evlenseniz baya eğlenirsiniz he
Düşüncen varsa araya gırmeyeyımSiz sapsap ile evlenseniz baya eğlenirsiniz he
Her zaman her ihtimali değerlendiririm o yüzden sende çok samimi olma benimle her an tıklarım vallaDüşüncen varsa araya gırmeyeyım
Neyse işimizi görür400-500 atsan gelmezEkli dosyayı görüntüle 782011
Yukarda çarpıcı ısaretı var o daha kıymetlı benim ıcın elındekı bulgurdan olmaHer zaman her ihtimali değerlendiririm o yüzden sende çok samimi olma benimle her an tıklarım valla
Anlamadım ama kesin haklısındırYukarda çarpıcı ısaretı var o daha kıymetlı benim ıcın elındekı bulgurdan olma
Tamm uzatma @sapsap10 kazanmış oraya odaklanAnlamadım ama kesin haklısındır
Daha değil 4 gol lazım kazandık dediği maçtaTamm uzatma @sapsap10 kazanmış oraya odaklan
Boşuna dm attıkDaha değil 4 gol lazım kazandık dediği maçta
3 kalmışBoşuna dm attık
4. Nesil airpods var kaca gıder la3 kalmış
Alışveriş kredisini nasıl nakite çeviririm la bilgin var mı4. Nesil airpods var kaca gıder la
4. Nesil airpods var kaca gıder la
Noldu darbe mi çıktı bi anda aqAlışveriş kredisini nasıl nakite çeviririm la bilgin var mı
Yok cıhaz satın alınmıs duruyorAlışveriş kredisini nasıl nakite çeviririm la bilgin var mı
Maks 4-4.54. Nesil airpods var kaca gıder la
4 e koydum sahıbındeneMaks 4-4.5
Yok benim denizbanktan 100k çıkıyor da alışveriş kredisi olarak diyor şansa bakYok cıhaz satın alınmıs duruyor
Letgo ve Facebook koy hızlı satarsın4 e koydum sahıbındene
Kanka normal’de çıkar aslında ama işte gir trendyol hepsibhrada vs altın alYok benim denizbanktan 100k çıkıyor da alışveriş kredisi olarak diyor şansa bak