- 8,447
- 10,675
- 113
11 cevaplamışım 5 doğru 4 yanlış 2 beklemedeHiç bilmiyorum
11 cevaplamışım 5 doğru 4 yanlış 2 beklemedeHiç bilmiyorum
O yarışın bitmesi 5i geçerEn erken 14:00 te başlıycak
Ben 12 cevaplamışım 5 doğru 4 yanlış 3 beklemede11 cevaplamışım 5 doğru 4 yanlış 2 beklemede
İhtimal kalmamıs11 cevaplamışım 5 doğru 4 yanlış 2 beklemede
İlk 30 dk bilbao kazanır dedik 31.dk gol atmış kafayı yersinBen 12 cevaplamışım 5 doğru 4 yanlış 3 beklemede
tottenham da beklemede ama tuttu diye doğru dedim sen ne oynadın tottenham'aBen 12 cevaplamışım 5 doğru 4 yanlış 3 beklemede
16 tane varİhtimal kalmamıs
yok la var dahaİhtimal kalmamıs
Bende bilbao vardıtottenham da beklemede ama tuttu diye doğru dedim sen ne oynadın tottenham'a
ilk 2 gün çok saçma bitmese kesin wonlardım çift tek olayı çok saçma aqBende bilbao vardı
Ben onları full bilmişim akşam 2.yarıyı fener kazanırsa 6 oluyo benimilk 2 gün çok saçma bitmese kesin wonlardım çift tek olayı çok saçma aq
ben de en çok gol çıkan yarı çıktı 2. yarı dedim mal gibi fener yine mağlup kapatır 2. yarı kopar diye düşündüm belli olmuyo fener varsa bok gibiBen onları full bilmişim akşam 2.yarıyı fener kazanırsa 6 oluyo benim
Tam fenere taraf 2.5 üst girmelik maçben de en çok gol çıkan yarı çıktı 2. yarı dedim mal gibi fener yine mağlup kapatır 2. yarı kopar diye düşündüm belli olmuyo fener varsa bok gibi
fenerbahçenin şimdi fener yüzünden sülalede bizim 15 yaşında başlıyor beyaz saç vakası tüm sülale deli fenerbahçeliyiz her maçı tüm kuzenler dayılar toplanır öyle izleriz bugünde maça toplaşcaz 15 yaşından başlıyo beyaz saçlar gplsodkgkskgs huzur evine dönüyor toplaşınca artık aq feneriTam fenere taraf 2.5 üst girmelik maç
Biraz sürprizli oynadım para versin diyeBursa 1.6’lıyı seçmen lazım yolladım dana dm den bi baksana @Mrlbra
Bizim aile de full öyle valla bu kış Muğla’da olsaydım bodrumun maçlarına vs giderdim de kısmetfenerbahçenin şimdi fener yüzünden sülalede bizim 15 yaşında başlıyor beyaz saç vakası tüm sülale deli fenerbahçeliyiz her maçı tüm kuzenler dayılar toplanır öyle izleriz bugünde maça toplaşcaz 15 yaşından başlıyo beyaz saçlar gplsodkgkskgs huzur evine dönüyor toplaşınca artık aq feneri
14₺ mi bastınızBiraz sürprizli oynadım para versin diye
Çok bir şey istemiyorum ya holigana 500tl atıp sweet bonanza 1000 de tek el 500 den çevirip oyuna girip 1000xle maxwin almak istiyorum çok mu şey aqBizim aile de full öyle valla bu kış Muğla’da olsaydım bodrumun maçlarına vs giderdim de kısmet
Yok 14414₺ mi bastınız