Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Ben onları full bilmişim akşam 2.yarıyı fener kazanırsa 6 oluyo benim
ben de en çok gol çıkan yarı çıktı 2. yarı dedim mal gibi fener yine mağlup kapatır 2. yarı kopar diye düşündüm belli olmuyo fener varsa bok gibi

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Tam fenere taraf 2.5 üst girmelik maç
fenerbahçenin şimdi fener yüzünden sülalede bizim 15 yaşında başlıyor beyaz saç vakası tüm sülale deli fenerbahçeliyiz her maçı tüm kuzenler dayılar toplanır öyle izleriz bugünde maça toplaşcaz 15 yaşından başlıyo beyaz saçlar gplsodkgkskgs huzur evine dönüyor toplaşınca artık aq feneri

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
fenerbahçenin şimdi fener yüzünden sülalede bizim 15 yaşında başlıyor beyaz saç vakası tüm sülale deli fenerbahçeliyiz her maçı tüm kuzenler dayılar toplanır öyle izleriz bugünde maça toplaşcaz 15 yaşından başlıyo beyaz saçlar gplsodkgkskgs huzur evine dönüyor toplaşınca artık aq feneri
Bizim aile de full öyle valla bu kış Muğla’da olsaydım bodrumun maçlarına vs giderdim de kısmet

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Bizim aile de full öyle valla bu kış Muğla’da olsaydım bodrumun maçlarına vs giderdim de kısmet
Çok bir şey istemiyorum ya holigana 500tl atıp sweet bonanza 1000 de tek el 500 den çevirip oyuna girip 1000xle maxwin almak istiyorum çok mu şey aq