- 22,435
- 23,079
- 113
5Ne kadar
5Ne kadar
Kırmızıyız
Dezgah lan buKime kredi çektiriyoz banada hayrina bi 100k çeksin😂
Adam 240 k koymuş dünya oynuyorum şu oyunu 1 senedıe tık yokKime kredi çektiriyoz banada hayrina bi 100k çeksin😂
He ya gordum benimde canim sikildi bende alamadim hic bi oyunda max winAdam 240 k koymuş dünya oynuyorum şu oyunu 1 senedıe tık yok
Ben 3 kere aldım kanka hayrını gormedımHe ya gordum benimde canim sikildi bende alamadim hic bi oyunda max win
Onun bende numarası var da niye var ne bok yedik hiç bi fikrim yokAdam 240 k koymuş dünya oynuyorum şu oyunu 1 senedıe tık yok
Versene arayayımOnun bende numarası var da niye var ne bok yedik hiç bi fikrim yok
Lan daha 3? 5 ay önce maks aldın ya 150kAdam 240 k koymuş dünya oynuyorum şu oyunu 1 senedıe tık yok
Açmıyo aradımVersene arayayım
Bi ara 1000lik dedede 20 betten max kaçırdım ondan beri 100x bile gormedim ekranda 5 ay falan oldu heralde o kadar farkli sitede oynuyorum yine kâr etmiyorBen 3 kere aldım kanka hayrını gormedım
Ben her hafta 100x 250x görüyorum genelde tutmuyor veya 0.25kr 250 patlıyo ama insanda şans olacak işte bende aldım 3-4 kere hepsi casibomdanBi ara 1000lik dedede 20 betten max kaçırdım ondan beri 100x bile gormedim ekranda 5 ay falan oldu heralde o kadar farkli sitede oynuyorum yine kâr etmiyor
Kanka 1 sene gecmıs gibi geldı 1. Aydaydı geçen seneki 1. Ayda gene almıstımLan daha 3? 5 ay önce maks aldın ya 150k
Yatırdın mı kardeşimLan daha 3? 5 ay önce maks aldın ya 150k
SolaYatırdın mı kardeşim
Yok onu işe giderken yanına almıyo ağırlık yapmasın diye