- 30,270
- 22,247
- 113
Kanka resımde adamın nosu görünüyor zaten göze batıyoruzLinki atip silsene
Kanka resımde adamın nosu görünüyor zaten göze batıyoruzLinki atip silsene
Tambet sponsor mu burayaKanka resımde adamın nosu görünüyor zaten göze batıyoruz
Degıl sanırımTambet sponsor mu buraya
Eski sponsorsa dm'den konuşun onu sıkıntı bakDegıl sanırım
Bu munchbete yatjrım yapınca 500₺ veriyor mu yoksa çekiliş mi oluyorDegıl sanırım
Uyanda gel tünaydınGünoşdın
Al sende tambeti bana atmıskar maili metine attm özelden. Sen 250 trnezzul etmessın dıye sana atmadımEski sponsorsa dm'den konuşun onu sıkıntı bak
Uyandım zatenUyanda gel tünaydın
Kanka 15 kısı katılıyor zaten cekılıs oluyor 500 eklenıyorBu munchbete yatjrım yapınca 500₺ veriyor mu yoksa çekiliş mi oluyor
Ben ğyeyim zatenAl sende tambeti bana atmıskar maili metine attm özelden. Sen 250 trnezzul etmessın dıye sana atmadım
Yani çıkmayabşlir miKanka 15 kısı katılıyor zaten cekılıs oluyor 500 eklenıyor
La uyelere eklyor zaten kos gıt al lınk atyorum buraya alınca beg3nı at sılımBen ğyeyim zaten
OlasılıkYani çıkmayabşlir mi
Tmm vermiyor zaten mail gelmeyene senden mi alicaz simdiKanka resımde adamın nosu görünüyor zaten göze batıyoruz
Banada gelmedı maıl resımı kesıp atmadın kesın adamaTmm vermiyor zaten mail gelmeyene senden mi alicaz simdi
Yok adam ben attim diyor maili kontrol ediyor laBanada gelmedı maıl resımı kesıp atmadın kesın adama
Ala ala bende yok maılYok adam ben attim diyor maili kontrol ediyor la
Başta veriyorlar zaten sonra sayı artinca konrol ediliyor laAla ala bende yok maıl