- 80,244
- 53,079
- 113
Mal mal maclara oynuyon sikkime oynasana bilmiyon mu atarUlan sikkime oynamadık gol atmıs
Mal mal maclara oynuyon sikkime oynasana bilmiyon mu atarUlan sikkime oynamadık gol atmıs
Şunlaeı ben desem 🧐🧐🧐🧐🧐Mal mal maclara oynuyon sikkime oynasana bilmiyon mu atar
Bundan sonra sikkeme görünce dırek oynicamMal mal maclara oynuyon sikkime oynasana bilmiyon mu atar
Futbolda mı tartısmayalımŞunlaeı ben desem 🧐🧐🧐🧐🧐
Bende ödül de mi vermeyimFutbolda mı tartısmayalım
PuahahahahaS.a bol şans herkese
Para olmaynca çenemde kıtlendi@jakadal5252 acılmadı mı çenen puahaha
Sessiz sessiz ne kazanmışsındıe sen varyaPara olmaynca çenemde kıtlendi
Nerdesın la ızmarıt profesörüPara olmaynca çenemde kıtlendi
Sana yemın olsun bı muptezele borcum var 7 defa arayıp 8 mesaj atmıs telefonu elıme almak ıstemyorumSessiz sessiz ne kazanmışsındıe sen varya
Moral yok reis alacaklılar yapıstı çok kotuyum pskolojık skıntılar bot gösterdiNerdesın la ızmarıt profesörü
Puhahaha ulan aklıma geldıkce yarılıyorumBen bunların sistemini çözdüm bana imkan verin 🤣🤣
Ne kadar borcunSana yemın olsun bı muptezele borcum var 7 defa arayıp 8 mesaj atmıs telefonu elıme almak ıstemyorum
Sonunda ne yazyor bak imkan verin. Varmı imkan yok olsa çökerticemPuhahaha ulan aklıma geldıkce yarılıyorum
8 bin odemedık mallık ettkNe kadar borcun
En azından kısmı ödeme yapaydın8 bin odemedık mallık ettk
Ooo yiğidim hoş geldin asS.a bol şans herkese
Yapamadım 1 lirasızıö lınk atcam buraya 10 sn hemen kopyala sılcem burdaysan begenı atEn azından kısmı ödeme yapaydın
Naber kral hos buldukOoo yiğidim hoş geldin as