- 30,295
- 22,263
- 113
Hızlı mı la çıkar mı 1 tane dahaKendi kalesine attı çekik kardeş
Hızlı mı la çıkar mı 1 tane dahaKendi kalesine attı çekik kardeş
Bakiye geç düşüyo 1x te biliyon anlık düşse varya bal gibi site 3-5 dk da düşüyoHızlı mı la çıkar mı 1 tane daha
1 gol kalmışKendi kalesine attı çekik kardeş
Ne yap bılıyormsun kuponda zıl işareti var ona baş düştüğü anda bıldırıö gelıyor ıkıde bır yenilemene gerek yokBakiye geç düşüyo 1x te biliyon anlık düşse varya bal gibi site 3-5 dk da düşüyo
Ben de tüm bildirimler kapalı wp insta sms bile kapalı ejajhdjsNe yap bılıyormsun kuponda zıl işareti var ona baş düştüğü anda bıldırıö gelıyor ıkıde bır yenilemene gerek yok
Sıtede o kupndakı zıl ısaretıne bas yukarı bıldırım gelıyor uygulamadan ödeme geldk diyeBen de tüm bildirimler kapalı wp insta sms bile kapalı ejajhdjs
Metinim saç ektirirsen kız sana geri döner@butragueno bak sen rulet tahmını yapmıs kazanmıs herseyıde bılme be puajajs
La ıyıkı bşey anlattık agzından düşmüyor çok konuşma şu maça gol attır 😀😀Metinim saç ektirirsen kız sana geri döner
Kardesim gelmemis bisey
Yengeye elif dedin usta puahhah ben kahvalti yaapicam metinimLa ıyıkı bşey anlattık agzından düşmüyor çok konuşma şu maça gol attır 😀😀
Siz bana atın çağrısıydı o acil durum çağrısıydı 25 saat sonra gördünüz aqKardesim gelmemis bisey
Lüks e bak arkadaşYengeye elif dedin usta puahhah ben kahvalti yaapicam metinim
Hala para düşmedi aqLa ıyıkı bşey anlattık agzından düşmüyor çok konuşma şu maça gol attır 😀😀
Kanka yapacağın maç varsa ama bu maçtan farklı maç olucak oranı seç asagıds adventedbet yazısı var ona baş sana bakıye verıyır bak bakalım oluyormuHala para düşmedi aq
Bak şu sekılde sana bakıye verıyor kupon gelırse kupondan düşüyorHala para düşmedi aq
Bak yaptım kupon gelırse dusucekLanet baskete bulaştık şeytan dürttü hadi bol şans
HaydaaBelinede kısmet olur inşallah