- 22,435
- 23,079
- 113
Kanka sence neden wpden attım sana burda görmesinler diye awhkghkdffkhg barçaya 205k üst iyi cesaret kanka valla sırf maçı 205k bastın diye izlicem
Kanka sence neden wpden attım sana burda görmesinler diye awhkghkdffkhg barçaya 205k üst iyi cesaret kanka valla sırf maçı 205k bastın diye izlicem
Kanka max 130-150 basıyo bu bi dahakine 130 dan açhkghkdffkhg barçaya 205k üst iyi cesaret kanka valla sırf maçı 205k bastın diye izlicem
olum ne biliyim burada muhabbeti dönünce söyledin zannettim kusura bakmaKanka sence neden wpden attım sana burda görmesinler diye aw
Bende görmek isterimKanka sence neden wpden attım sana burda görmesinler diye aw
Bir daha olmasınolum ne biliyim burada muhabbeti dönünce söyledin zannettim kusura bakma
Ben wp ‘Salih’ yazdım direkt bira alamadım daha diye cevap verdi bi de kuponu mu atacakolum ne biliyim burada muhabbeti dönünce söyledin zannettim kusura bakma
geçende 100k attın barçaya tuttu koparamadık seni şimdi koparma zamanı en az 20k sına çökerim ona göreBir daha olmasın
Kardeşim yalandı oBen wp ‘Salih’ yazdım direkt bira alamadım daha diye cevap verdi bi de kuponu mu atacak
50k senindirgeçende 100k attın barçaya tuttu koparamadık seni şimdi koparma zamanı en az 20k sına çökerim ona göre
Yok 20k benimdir 30k ya 5 esc çağır kendine benden50k senindir
Ulan kimsede bişey çıkmaz anlarım da biriniz bile bı emojiyle tepki verseydiniz bari, ne ara böyle oldu bu konuBana sahabeti aldıracak bir ahde vefası delikanlı çıkar mı
Kardeşim sen neden çükünü yeni keşfetmiş gibi her fırsatta esc çağırıyorsun 😅Yok 20k benimdir 30k ya 5 esc çağır kendine benden
yok demeye utanıyoruz anlamıyon mu urfalı parasız olmak utandırıyor artık hepimizi gsdhgdsUlan kimsede bişey çıkmaz anlarım da biriniz bile bı emojiyle tepki verseydiniz bari, ne ara böyle oldu bu konu
La yok olm yok inanma herşeye
💣💣Bu @Mülayim6060 abi nerede![]()
Emoji at anlarım benyok demeye utanıyoruz anlamıyon mu urfalı parasız olmak utandırıyor artık hepimizi gsdhgds
çünkü benim normal güzel bir kızı tavlayıp onunla takılıcak bir donanımım yok çünkü ben çaresizim mecburen esc çağırıyorumKardeşim sen neden çükünü yeni keşfetmiş gibi her fırsatta esc çağırıyorsun 😅