- 8,447
- 10,675
- 113
tamam anlaştık bebektoEmoji at anlarım ben
tamam anlaştık bebektoEmoji at anlarım ben
aynen aynen görmüyoz instagfamda desperados içerken seniçünkü benim normal güzel bir kızı tavlayıp onunla takılıcak bir donanımım yok çünkü ben çaresizim mecburen esc çağırıyorum
desperados içen erkek vurduruyordur demek istedin galiba ĞŞLKGSDOKGSOIKGSDKGSaynen aynen görmüyoz instagfamda desperados içerken seni
Ben bişey talep etmedim sadece göster yazdım.neyi göstereceği ona kalmış.herseye hazırlıklıyim benLa yok olm yok inanma herşeye![]()
Kanka yani içilecek bira değil o bira 😅desperados içen erkek vurduruyordur demek istedin galiba ĞŞLKGSDOKGSOIKGSDKGS
2 hadise alınır mı 30 kaya @butraguenoYok 20k benimdir 30k ya 5 esc çağır kendine benden
erkek adam kırmızı tuborg içer diyosunKanka yani içilecek bira değil o bira 😅
30k ya hadise sana ayak baş parmağı ile yanındaki parmağı arasından çikolata emcükletmez2 hadise alınır mı 30 kaya @butragueno
O kadar yaklaşırsa bi sekilde kündeye getiririz zaten30k ya hadise sana ayak baş parmağı ile yanındaki parmağı arasından çikolata emcükletmez
Sadece serçe parmağı okeyim hadisenin30k ya hadise sana ayak baş parmağı ile yanındaki parmağı arasından çikolata emcükletmez
hadise çok itici olm aqSadece serçe parmağı okeyim hadisenin
Sen ılık bir erkek gibi davranmaya başladınhadise çok itici olm aq
Sucuklarını ayıklaSon 20 TLm ile gidip 2 poğaça aldım inanır mısınız sucuklu çıktı. Ben sucuklu poğaça hayatta yiyemem
Gay misinhadise çok itici olm aq
margot robbie aşkım aşkımSen ılık bir erkek gibi davranmaya başladın
hadise ne olum ben naif hatun seviyorum minyonGay misin
Kardeşim sushadise ne olum ben naif hatun seviyorum minyon
Naif maif diyo ya sırt üstü uzanıyofur bu sadeceKardeşim sus