yaptıklarımda gözüm yok ben onları istemiyorum bu şahsın gerçek yüzünü gösteriyorumTmm kardeş uzatma yaptigin bisey varsa da içine ettin zaten anladik tmm
yaptıklarımda gözüm yok ben onları istemiyorum bu şahsın gerçek yüzünü gösteriyorumTmm kardeş uzatma yaptigin bisey varsa da içine ettin zaten anladik tmm
Soruma neden cevap veremiyonn🤣yaptıklarımda gözüm yok ben onları istemiyorum bu şahsın gerçek yüzünü gösteriyorum
Kım lan böle dagıtan babayıgıtBişey yapmadı sahtekar dağıtım paralarınıbana brorç vermiş gibi lanse ediyor 🤣
en üstteki 2 tanesini borç almıştın ondan sonra ortadan kayboldun zatenSoruma cevap vermeye cesaretin mş yok soru sordım sen o paralaeı bana borç nu attın evet hayır de erkek ol
Tşkler aydınlattıgın ıcın kredı çek dıyıp duruyordu banayaptıklarımda gözüm yok ben onları istemiyorum bu şahsın gerçek yüzünü gösteriyorum
Benim attıklarım neden yok ekranda madem yarısını ödemiş ı'mokuma yazman yok mu
onu da sen göster bakalımBenim attıklarım neden yok ekranda madem yarısını ödemiş ı'm
Niye sende +lar çıkmıyor muonu da sen göster bakalım
yok çıkıyor dikkatli bakarsan görürsünNiye sende +lar çıkmıyor mu
Tuşu bozukturNiye sende +lar çıkmıyor mu
Ekıpte çatlaklar varBisküvi salih ben reco eski ekip ama bisküvi içerlemiş biraz 🤣
Net haksızsın hepsini bana borç vermiş gibi üçkağıt peşinedesinlan mert haksız mıyım sen söyle
Bu adam her gun foruma girip niye bugun yazdi peki ?Bisküvi salih ben reco eski ekip ama bisküvi içerlemiş biraz 🤣
Parasi bitmistirBu adam her gun foruma girip niye bugun yazdi peki ?
Ben gidicem dedim ya ondan olabilir demek ki şimdiye kadar report edenler belli oldu 🤣Bu adam her gun foruma girip niye bugun yazdi peki ?
Yada birisi saldı üstümüze 🤣Bu adam her gun foruma girip niye bugun yazdi peki ?
keyfimin kahyası mısın kardeşBu adam her gun foruma girip niye bugun yazdi peki ?
Bizimde bitti biz agliyozmu atamBen gidicem dedim ya ondan olabilir demek ki şimdiye kadar report edenler belli oldu 🤣
aynen ondanNet haksızsın hepsini bana borç vermiş gibi üçkağıt peşinedesin