- 22,435
- 23,079
- 113
Ulan şu mesajı bulmaya utanöadın mıAkşam uzerı oldu gıbı bşey
Ulan şu mesajı bulmaya utanöadın mıAkşam uzerı oldu gıbı bşey
Utanacak yası gectık aslan ogrencımıken puahahhsUlan şu mesajı bulmaya utanöadın mı
4k valla dun ondan sonra yine kaybettim 10k kaldi belki yine gelir dedim gelmedi atam puhaha14 çektin 36 çöp olmuyor mu
Metin ban Yemen tek tuşuma bakar bılıyon demi 🤣Utanacak yası gectık aslan ogrencımıken puahahhs
Metine atma yalvarıyorum4k valla dun ondan sonra yine kaybettim 10k kaldi belki yine gelir dedim gelmedi atam puhaha
Puahaha sen sımdı dıyosun kı istediğim kısıyı banlatırımMetin ban Yemen tek tuşuma bakar bılıyon demi 🤣
Aynen valla normalde yatirim bonusu almıyordum sans iste hocamYazik olmus la ama kurallara dikkat etmek gerek yav saglik olsun betco padisah vbet rota falan takil
Sana özel dedim kardeşim her gece ve sabah günaydın iyi geceler mesajlarına istinadenPuahaha sen sımdı dıyosun kı istediğim kısıyı banlatırım
%10 birseAynen valla normalde yatirim bonusu almıyordum sans iste hocam
Öle bonusun ıcıne eden yüzde 10 yatırmın 10 katı o ne lanAynen valla normalde yatirim bonusu almıyordum sans iste hocam
Neyse şans varsa 50k olmasi 1 saat surmez oyna devamAynen valla normalde yatirim bonusu almıyordum sans iste hocam
Detaylı isim listesi derhalDost sayısı 2 malesef kardeşim
Onu bunu bırakta profil fotomdan seç bıtane 😀Sana özel dedim kardeşim her gece ve sabah günaydın iyi geceler mesajlarına istinaden
Neyle oynıcak iç etmıs dagıtım parasını pujajaNeyse şans varsa 50k olmasi 1 saat surmez oyna devam
Gaddarin eli ayagu titriyor birisi liste versin cabuk ceza kesmesi lazimDetaylı isim listesi derhal
Noldu işine gelmeyince bırak onu bunuOnu bunu bırakta profil fotomdan seç bıtane 😀
Olaylar gerginBisküvi salih ben reco eski ekip ama bisküvi içerlemiş biraz 🤣
10k kalmis diye anladim metinim oyleysede 50k hic kaybetmedik mi sankiNeyle oynıcak iç etmıs dagıtım parasını pujaja
MaalesefDetaylı isim listesi derhal