- 30,296
- 22,263
- 113
Paran varsa rol yapıp dagıtsana burda cebınde tutuyorsun boşuna kardesımVar bonus nedir ona gore
Paran varsa rol yapıp dagıtsana burda cebınde tutuyorsun boşuna kardesımVar bonus nedir ona gore
1k ya 1k ana para ve bonus 1.40 tan tej kat çevrim. Ana para + bonus toplaminin munumum 2 kati cekim. Maks sinir yokVar bonus nedir ona gore
1000 yatır 8000 yap 500₺ çekVar bonus nedir ona gore
Yuh çöp bonusmuş1000 yatır 8000 yap 500₺ çek
1000 yatır verdıgım ibana akşam haber bekle1000 yatır 8000 yap 500₺ çek
Super bonus hemso sen battin mi la borc mu kapattin1k ya 1k ana para ve bonus 1.40 tan tej kat çevrim. Ana para + bonus toplaminin munumum 2 kati cekim. Maks sinir yok
Kombine var mı bunda1k ya 1k ana para ve bonus 1.40 tan tej kat çevrim. Ana para + bonus toplaminin munumum 2 kati cekim. Maks sinir yok
Borç kapattım hemşo 80 k borç vardı. 75 kapattık 10 dağıttık. 5 de ben batirdimSuper bonus hemso sen battin mi la borc mu kapattin
80k borç mu beBorç kapattım hemşo 80 k borç vardı. 75 kapattık 10 dağıttık. 5 de ben batirdim
Iyi iyi la daha ne olsun missBorç kapattım hemşo 80 k borç vardı. 75 kapattık 10 dağıttık. 5 de ben batirdim
Şimdi 1 k bulmak lazım 😂Iyi iyi la daha ne olsun miss
Tıtreme gelmısŞimdi 1 k bulmak lazım 😂
1knasılbulurum.comŞimdi 1 k bulmak lazım 😂
Çıtırdan başladı gibiTıtreme gelmıs
Sapsap.com1knasılbulurum.com
YalapşapSapsap.com
Bulunur hemşo şimdi yok ama olmayacagi anlamina gelmezŞimdi 1 k bulmak lazım 😂
Polyana suatBulunur hemşo şimdi yok ama olmayacagi anlamina gelmez
Küsüm senle 1k gelirse barisirim belkiPolyana suat
Bulunur hemşo şimdi yok ama olmayacagi anlamina gelmezKüsüm senle 1k gelirse barisirim belki