- 31,263
- 28,843
- 113
Kardeşim şuan işimizi çözecek para en az 1.5k EuroSana da geçmiş olsun hocam yoksa 200 zlotti çözmüştük
Kardeşim şuan işimizi çözecek para en az 1.5k EuroSana da geçmiş olsun hocam yoksa 200 zlotti çözmüştük
Hocam abartmaKardeşim şuan işimizi çözecek para en az 1.5k Euro
Kardesım sen Avrupa'da neden boş duruyorsunKardeşim şuan işimizi çözecek para en az 1.5k Euro
Türkiye’ye kaçış planı mı hocamKardeşim şuan işimizi çözecek para en az 1.5k Euro
Adam dolu durmaya çalışıyo zaten metoKardesım sen Avrupa'da neden boş duruyorsun
Valla benim arkadaşlar var adamlar eve ugramıyor 2 iş yapıyorAdam dolu durmaya çalışıyo zaten meto
Çocukları evlendırmeden ölme lan ızmarıt pususjUykuda ölürüm diye uyanmadım tine ölmemişim aq böyle işin
Onların izni vardır terim mülteci aqValla benim arkadaşlar var adamlar eve ugramıyor 2 iş yapıyor
Sıkıntı bulsa 60 lık Polonya lıOnların izni vardır terim mülteci aq
Var gibi bi tane onda instagramda gördük kalpler öpücükler havada uçuşuyoSıkıntı bulsa 60 lık Polonya lı
Ooo metoo çanta yetişmiyo diyolarÇocukları evlendırmeden ölme lan ızmarıt pususj
Senin borç ne sabah bi max win aldı erhan sonra çekemedi de, senin borcu telaffuz edemedik 1K verelim o katlar dedik en sonOoo metoo çanta yetişmiyo diyolar
Ulan çantanın dibi delıkmıs sıfırzOoo metoo çanta yetişmiyo diyolar
Versenize be kardesımSenin borç ne sabah bi max win aldı erhan sonra çekemedi de, senin borcu telaffuz edemedik 1K verelim o katlar dedik en son
Sıkma canını dostum iyiler hep kazanırUlan çantanın dibi delıkmıs sıfırz
Vay aslann kardeşim her zaman derim bize dost lazım para herzaman bulunur1k parası olan var mı elimde çok şahane bir bonus var. Yonledirebilirim
Adam adamVay aslann kardeşim her zaman derim bize dost lazım para herzaman bulunur
Var bonus nedir ona goreAdam adam