- 2,803
- 1,812
- 113
Kimi tutacaz
Az yukari bak borc aldim battim fslan diyo gidisat iyi degil beyazKimi tutacaz
Son senın peşinde koşalım puahajTangoya ulas payımızi kurtar 25 k parasıni dağıtalım burda konuda hadiii hodri meydan
Ödemem gereken bısey var onun için ugrasyorum ama sankı ne yaparsma yapım olmuyor defalarca tekten gittiKqnka borc harc sikinti bak yapma bugun sansin yoksa zorlama
Kanka odeme yapacam diye girip girip batiyon sakin kafayla az bekle bugun kazandigini gormedim bak boyle gidersen daha cok baticanÖdemem gereken bısey var onun için ugrasyorum ama sankı ne yaparsma yapım olmuyor defalarca tekten gitti
Aynen öyle oldu zaten neyseKanka odeme yapacam diye girip girip batiyon sakin kafayla az bekle bugun kazandigini gormedim bak boyle gidersen daha cok batican
Yatırdıgımla boecu oduyodum en kotusude buYanlis anlama dost tavsiyesi bak sakin kafayla oyna oynuyorsan ama ust uste kaybettiysen ara ver biraz
Metinim vbet ftn eklemiyormu eklesede kaç ftn olduğunu hesaplasak 😀Son senın peşinde koşalım puahaj
Iyı hatırlattın bakayımMetinim vbet ftn eklemiyormu eklesede kaç ftn olduğunu hesaplasak 😀
Nisan sonu hic yapmicam şeyi yaptim tuttum kira parasıyla tambetmidir ne zikkim 1000'e 500 bonusuna attim tek kat cevrim gozume kolay geldi para batti kira eksik kaldi toparlicam diye -5 k yaptim ustune iki tane trafik cezasi yedim en son baliktan vurdugum gotu kurtardi oda bonusla vurdum kira parasindan kalanla devam etsem eminim 0lanacakti o yuzden boyle durumlarda siddetle kendini tutmani tavsiye ediyorum ksrdesim patlarsinYatırdıgımla boecu oduyodum en kotusude bu
Valla bu illet bizi mahf etti kral ucuz yırtmıssın sen. Duruldum smdı para yok zaten gidim bı dusa gırıö suyun altında oturım az aqNisan sonu hic yapmicam şeyi yaptim tuttum kira parasıyla tambetmidir ne zikkim 1000'e 500 bonusuna attim tek kat cevrim gozume kolay geldi para batti kira eksik kaldi toparlicam diye -5 k yaptim ustune iki tane trafik cezasi yedim en son baliktan vurdugum gotu kurtardi oda bonusla vurdum kira parasindan kalanla devam etsem eminim 0lanacakti o yuzden boyle durumlarda siddetle kendini tutmani tavsiye ediyorum ksrdesim patlarsin
Puahhahaha hemşo benim meslek adam öldürmek, diğerine rahmetli ferdi Kadıoğlu bakıyordu@Barrios ayarlar bence puahha
Hayatimda yasamadigim stresi yasadim bas agrisi cektim 1 hafta araliksiz ilac fayda etmiyordu o hale geldim sen dusun halimiValla bu illet bizi mahf etti kral ucuz yırtmıssın sen. Duruldum smdı para yok zaten gidim bı dusa gırıö suyun altında oturım az aq
Buraya attım gol oldu49 dan beri 1-1 gelse nefes alıcaz
Ekli dosyayı görüntüle 780221
Demekki bızım fbı kırayı yesen kral sen hastanelıl olcan yapma etme sen bulasma kendıne hakım olan bırine benziyorsun uzaklas bırakHayatimda yasamadigim stresi yasadim bas agrisi cektim 1 hafta araliksiz ilac fayda etmiyordu o hale geldim sen dusun halimi
1.5 senedir oynuyorum daha onceden bulasmadan illet bisey oldugunu bildigimden cevremde dolu kupon yapanlar olmasina ragmen bi kez oynamadim baslarkende kendjme sart kostum kanka elimde olan parayla oynuyorum kredi kartim yok kredim yok borcum yok adıma sukur kira meselesi de ilk ve son oldu tattım nasil bise oldugunu beni ...ksen ayni seyi yapmam daha garanti para kazanacagimj bilim yinede atmam odemeye gidecek parayi cok sukur o iradem varDemekki bızım fbı kırayı yesen kral sen hastanelıl olcan yapma etme sen bulasma kendıne hakım olan bırine benziyorsun uzaklas bırak
Buraya kadar gelmiş inşallah patlamaz49 dan beri 1-1 gelse nefes alıcaz
Ekli dosyayı görüntüle 780221