Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,803
1,812
113
Ödemem gereken bısey var onun için ugrasyorum ama sankı ne yaparsma yapım olmuyor defalarca tekten gitti
Kanka odeme yapacam diye girip girip batiyon sakin kafayla az bekle bugun kazandigini gormedim bak boyle gidersen daha cok batican

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,803
1,812
113
Yanlis anlama dost tavsiyesi bak sakin kafayla oyna oynuyorsan ama ust uste kaybettiysen ara ver biraz

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,803
1,812
113
Yatırdıgımla boecu oduyodum en kotusude bu
Nisan sonu hic yapmicam şeyi yaptim tuttum kira parasıyla tambetmidir ne zikkim 1000'e 500 bonusuna attim tek kat cevrim gozume kolay geldi para batti kira eksik kaldi toparlicam diye -5 k yaptim ustune iki tane trafik cezasi yedim en son baliktan vurdugum gotu kurtardi oda bonusla vurdum kira parasindan kalanla devam etsem eminim 0lanacakti o yuzden boyle durumlarda siddetle kendini tutmani tavsiye ediyorum ksrdesim patlarsin

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Nisan sonu hic yapmicam şeyi yaptim tuttum kira parasıyla tambetmidir ne zikkim 1000'e 500 bonusuna attim tek kat cevrim gozume kolay geldi para batti kira eksik kaldi toparlicam diye -5 k yaptim ustune iki tane trafik cezasi yedim en son baliktan vurdugum gotu kurtardi oda bonusla vurdum kira parasindan kalanla devam etsem eminim 0lanacakti o yuzden boyle durumlarda siddetle kendini tutmani tavsiye ediyorum ksrdesim patlarsin
Valla bu illet bizi mahf etti kral ucuz yırtmıssın sen. Duruldum smdı para yok zaten gidim bı dusa gırıö suyun altında oturım az aq

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,803
1,812
113
Valla bu illet bizi mahf etti kral ucuz yırtmıssın sen. Duruldum smdı para yok zaten gidim bı dusa gırıö suyun altında oturım az aq
Hayatimda yasamadigim stresi yasadim bas agrisi cektim 1 hafta araliksiz ilac fayda etmiyordu o hale geldim sen dusun halimi

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Hayatimda yasamadigim stresi yasadim bas agrisi cektim 1 hafta araliksiz ilac fayda etmiyordu o hale geldim sen dusun halimi
Demekki bızım fbı kırayı yesen kral sen hastanelıl olcan yapma etme sen bulasma kendıne hakım olan bırine benziyorsun uzaklas bırak

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,803
1,812
113
Demekki bızım fbı kırayı yesen kral sen hastanelıl olcan yapma etme sen bulasma kendıne hakım olan bırine benziyorsun uzaklas bırak
1.5 senedir oynuyorum daha onceden bulasmadan illet bisey oldugunu bildigimden cevremde dolu kupon yapanlar olmasina ragmen bi kez oynamadim baslarkende kendjme sart kostum kanka elimde olan parayla oynuyorum kredi kartim yok kredim yok borcum yok adıma sukur kira meselesi de ilk ve son oldu tattım nasil bise oldugunu beni ...ksen ayni seyi yapmam daha garanti para kazanacagimj bilim yinede atmam odemeye gidecek parayi cok sukur o iradem var