- 18,515
- 16,838
- 113
Sen kolpadasın olm 6 ay oldu hala sözünü tutmuyorsun 😅Bizde öyleyiz dost bi gün 200k ertesi gün 200 tl 😀
Sen kolpadasın olm 6 ay oldu hala sözünü tutmuyorsun 😅Bizde öyleyiz dost bi gün 200k ertesi gün 200 tl 😀
O neden 😁😁Bu konuda ki herkes battım desin inanirim ama senin battim demene inanmam🤣🤣
Hiç oralıda değil katlarım ederim umut vıle vermyon yandıkkkkSen kolpadasın olm 6 ay oldu hala sözünü tutmuyorsun 😅
Neyi katlıcam reis para mı varHiç oralıda değil katlarım ederim umut vıle vermyon yandıkkkk
Sen kirli çıkısınO neden 😁😁
Ben en son uyurken son 500 ayırım dedın sahabete orda kaldım. Neyse egede elendi kim kaldııııNeyi katlıcam reis para mı var
Uyumadık sonra… 0 şu an ama bi şey çıkarsa sana geçerim direkt sen katla kendi kendineBen en son uyurken son 500 ayırım dedın sahabete orda kaldım. Neyse egede elendi kim kaldıııı
Ben kaldim kardes ben kaldim 🤣🤣🤣Ben en son uyurken son 500 ayırım dedın sahabete orda kaldım. Neyse egede elendi kim kaldıııı
Yok ben bittim kanka 4 kpon tekden gitti mahf oldum alcak var onları beklyom gelirse bir umutUyumadık sonra… 0 şu an ama bi şey çıkarsa sana geçerim direkt sen katla kendi kendine
Paralı adam lazım bize sende bızdensın parasız gel kenara gec yanımaBen kaldim kardes ben kaldim 🤣🤣🤣
Kanka turnuvayı kazanamiyozki mk o gun o gündur la 😀Sen kolpadasın olm 6 ay oldu hala sözünü tutmuyorsun 😅
Bizde boyle bu konunun raconu buAlan da paylasiyo alamiyanda paylasiyor
Tangoya ulas payımızi kurtar 25 k parasıni dağıtalım burda konuda hadiii hodri meydanBeyler bi sorun varsa çözeriz (maddi dışında puahha)
O işlere bakmıyorum kanka tahsilatçılığı bıraktım ben hem o mevzuyu az çok duydum sonuçta adam borçlu değil galiba basıp gidebilir burada herkes herkese vaadlerde bulunuyor bol keseden çok takılmamak lazımTangoya ulas payımızi kurtar 25 k parasıni dağıtalım burda konuda hadiii hodri meydan
O konuyu kimse kurtaramaz kanka 🤣Tangoya ulas payımızi kurtar 25 k parasıni dağıtalım burda konuda hadiii hodri meydan
Kanka işin özünde büyük şerefsizlik yapmıs ama dolandırılmıs olmazsın yani para kaptırmadın etmedin sonuçta, vaad verip yerine getirmemiş, bizim ülke insanı alışık böyle şeylereTangoya ulas payımızi kurtar 25 k parasıni dağıtalım burda konuda hadiii hodri meydan
Bizim ulke insani bu islerin piridir kardesim 😂Kanka işin özünde büyük şerefsizlik yapmıs ama dolandırılmıs olmazsın yani para kaptırmadın etmedin sonuçta, vaad verip yerine getirmemiş, bizim ülke insanı alışık böyle şeylere