Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,000
6,463
113
Kanka işin özünde büyük şerefsizlik yapmıs ama dolandırılmıs olmazsın yani para kaptırmadın etmedin sonuçta, vaad verip yerine getirmemiş, bizim ülke insanı alışık böyle şeylere
Kanka işin kötü yanı bana 7 saat izletti izle dedi 😀 her kazandiginda seviniyoduk ulan ya kendimi aldatılmış hissediyorum resmen sevgilim başkasına veriyormuş hissiyatı 😀

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Kanka işin kötü yanı bana 7 saat izletti izle dedi 😀 her kazandiginda seviniyoduk ulan ya kendimi aldatılmış hissediyorum resmen sevgilim başkasına veriyormuş hissiyatı 😀
Burada birisi vardı 2 gün beraber maç takip ettik sabahlara kadar hep maç verdim ortalama 800k para kazandı verdiğim maçlarla bana 30-40k atıcaktı sözde kayboldu birden o gün bugündür hep yollarını gözlerim bi kırmızı karanfil takıp gömleğimin cebine hep aynı yerde beklerim

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,515
16,838
113
Burada birisi vardı 2 gün beraber maç takip ettik sabahlara kadar hep maç verdim ortalama 800k para kazandı verdiğim maçlarla bana 30-40k atıcaktı sözde kayboldu birden o gün bugündür hep yollarını gözlerim bi kırmızı karanfil takıp gömleğimin cebine hep aynı yerde beklerim
Kim lan isim ver

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,000
6,463
113
Vay gaşmer kim o

duvar01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,509
990
113
Olmaz desende olurdu kıral varken yok demek ayrı bıseylık 10-20k cekıon atma zaten bosverde yok demek ayrı bı okuzluk hıcmı yokluk cekmedın bız her ısteyene attıgımız empatı duygumuz yuksek dıye ıyı kalplı oldugumuzdan bu hale dustuk ztn ınsallah bes parasız ölürüm ama snn gıbı paragoz kotu kalplı cımrı bıseye donusmem rahatsızlık ıcın sory bska bısı yzmıcam kbakmasın kırlettım konuyu

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Olmaz desende olurdu kıral varken yok demek ayrı bıseylık 10-20k cekıon atma zaten bosverde yok demek ayrı bı okuzluk hıcmı yokluk cekmedın bız her ısteyene attıgımız empatı duygumuz yuksek dıye ıyı kalplı oldugumuzdan bu hale dustuk ztn ınsallah bes parasız ölürüm ama snn gıbı paragoz kotu kalplı cımrı bıseye donusmem rahatsızlık ıcın sory bska bısı yzmıcam kbakmasın kırlettım konuyu
Ben tek gecede 100 bin para dagıttım eyüpte kime sorsan halasoyler. Sana 3 gun once param yok dedım aradan 3 gun gecmıs bana dıyosunoı paran varmıs makaramı yapyosun. Hadı bol şans.